خانه
62.3K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۲/۸/۸
    avatar
    کاربر جديد|6 |66 پست


    خورش فسنجان

    من این خورش رو با گوشت درست میکنم. این سلیقه ای هست میتونید بجاش مرغ بریزید.

    گردو آسیاب شده 400 گرم
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز 2 عدد
    رب انار 3 تا 4 قاشق غذا خوری ( بسته به ترشی رب )
    شکر مقدار کم
    نمک.فلفل.زردجوبه

    یکی از پیازهارو ریز میکنیم و کمی تفت میدیم.روغن کم استفاده میکنیم چون گردو خیلی روغن پس میده. نمک و کمی زردچوبه و فلفل هم میزنم.

    گردو هم اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت میدیم.این مرحله هم میتونیم رب انار رو اضافه کنیم ولی من آب سرد میریزم و زمانی که خورش کمی غلیظ شد رب انار رو استفاده میکنم. چون بیشتر از 3 ساعت زمان میذارم برای این خورش.

    تو این فاصله پیاز دیگمون رو رنده میکنیم و با گوشت و کمی نمکو زردچوبه و فلفل ورز میدیم و به اندازه گردو ازش جدا و گرد میکنیم. این گوشت هارو من داخل فر بدون روغن میپزم تا روش تیره شه. میتونیم سرخ کنیم.

    زمانی که خورش غلیظ شد و رنگش هم تیره شد اگر نیاز داشت کمی شکر اضافه میکنیم تا ترش و شیرین بشه.

    1 ساعت قبل از سرو گوشت هارو آروم به خورش اضافه میکنیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم تا گوشت هم طعم بگیره و غلظت خورش به حدی که میخواییم برسه.
    میتونیم کمی هم زعفرون اضافه کنیم.

    نوش جونتون
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان