۱۱:۱۶ ۱۳۹۲/۸/۱۴
باقالی پلو با ماهیچه
مواد لازم و طرز تهیه
برنج 2 پیمانه
شوید خرد شده 1 پیمانه
باقالی 1 و 1/2 پیمانه
نمک و روغن
ماهیچه 2 عدد
پیاز درشت 2 عدد
نمک و فلفل
زردچوبه
سیر 2 تا 3 حبه
ماهیچه رو با پیاز درسته و آب میزاریم روی حرارت. زمانی که کف کرد آب رو دور میریزیم.
پیاز داغ درست میکنیم و ماهیچه ها رو با زردچوبه و ادویه تفت میدیم. سیر رو اضافه میکنیم و همراه آب جوش زمان میدیم تا بپزه.
برنج رو 2 ساعت قبل با نمک خیس میکنیم .
آب رو میجوشونیم و برنج رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا برنج هم داخل آب بجوشه و باقالی رو اضافه میکنیم و حدود 20 دقیقه زمان میدیم و بعد برنج رو آبکش میکنیم.
داخل قابلمه روغن میریزیم و یه لایه برنج و یه لایه شوید آضافه میکنیم تا مواد تمام به. میشهشوید رو هم با برنج 5 دقیقه آخر بذارید بجوشه.
من لابه لای برنج از پودر زیره و دارچین هم استفاده میکنم.
وقتی ماهیچه پخته شد نمک هم اضافه کنید به اضافه کمی دارچین.
میتونید جدا پیاز داغ درست کنید و با 2 قاشق رب تفت بدید + زردچوبه و فلفل و نمک و آز آب گوشت به سس اضافه کنید و زمان بدید کمی هم با ماهیچه بجوشه.
نوش جونتون