کاچی
مواد لازم و طرز تهیه
آرد 1 پیمانه
آب 3 پیمانه
شکر 1 پیمانه( من کم شیرین درست میکنم میتونید بیشتر بریزید)
روغن به میزان لازم
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران 5 قاشق سوپ خوری غلیظ
هل 1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
آب و شکر رو روی حرارت میزاریم تا جوش بیاد. وقتی جوشید شعله رو خاموش میکنیم. نصف دارچین و هل رو میریزیم تا عطر بگیره.
توی ظرف دیگه شارد رو تفت میدیم تا بوش دربیاد و رنگش تغییر کنه و طلایی بشه ولی نه به تیرگی حلوا.
بعد کم کم کره یا روغن رو اضافه میکنیم تقریبا 1/2 پیمانه ولی تا زمانی کره میریزیم که آردو روغن شل نشه.
یکم تفت میدیم. من برای اینکه رنگ حلوا یا کاچیمو تشخیص بدم یکم از شیره ای که درست کردیم با قاشق روی آرد میریزم.
تو همین هین که تفت میدم تا به رنگ دلخواهم در بیاد باقی دارچین و هل رو تو آرد و روغن میریزم. گلاب و زعفران دم کرده رو هم به شیره اضافه میکنم که عطرشو از دست نده.
وقتی از رنگ آردم راضی بودم ظرف آردم رو از روی حرارت برمیدارم و شیره رو آضافه میکنم و هم میزنم تا گوله نشه.
فقط باید حواسمون باشه که زیاد سفت نشه چون کاچی شلتر از حلوا هست.
نوش جونتوون
اگر عضو فیسبوک هستید به آدرس من میتونید سر بزنید
https://www.facebook.com/Ghashoghochangal