خانه
62.2K

کلاس آشپزی رایگان با قاشق و چنگال

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۲/۸/۱۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    ممنون من دنبال خمیر بنیه بودم
    راستی کنتاکی چطوری درست میشه، من پودرشو گرفتم، سینه مرغ رو میزنم تو تخم مرغ و میزارم تو این پودر اما اصلاً مثل بیرون باد نمیکنه و حجم دار نمیشه، چیز دیگه ای هم باید اضافش بشه؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان