خانه
6.11K

طرز تهیه نان سیـــر

  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۲/۸/۱
    avatar
    کاربر جديد|25 |72 پست

    طرز تهیه نان سیر




    مواد لازم :

    آرد  :: ۲پیمانه
    خمیرمایه  : ۲قاشق مرباخوری
    شکر:
    ۴ قاشق مرباخوری
    آب : سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ : یک عدد
    ماست   : ۲قاشق غذاخوری
    روغن زیتون :
    ۲قاشق غذاخوری
    حبه سیر خردشده : ۵تا۶عدد
    گشنیز خرد شده : به اندازه کافی
    نمک: به اندازه کافی

      طرزتهیه : آب را کمی ولرم کنید، شکر و پودر خمیرمایه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰دقیقه در مکان گرم قرار دهید.

    نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید. کم کم  خمیرمایه را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.  این خمیر نرم و چسبناک خواهد بود. روغن زیتون را نیز اضافه کنید و به مدت ۲تا۳ دقیقه  ورز دهید.
    خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم  قرار دهید تا حجم آن
    ۲برابر شود.  دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸ قسمت  مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید. فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید.
    در سطح میز کمی آرد بپاشید و هر یک از قسمت های خمیر را با وردنه باز کنید.
    روی آن مقداری گشنیز و سیر بپاشید و روی سینی قرار دهید و بگذارید به مدت
    ۲دقیقه بپزد.  مراقب باشید نان نسوزد. نانرا برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد.کمی کره روی نان بمالید و سرو کنید.

    ویرایش شده توسط Nilofar rad در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۲   ۱۸:۲۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان