كيك انار
كيك انار براى شب يلدا هم گزينه بسيار مناسبى است .
عصرهاى پائيزى هيچ چيزى مثل يك كيك خوشمزه در كنار چاى يا قهوه نميچسبه . چه بهتر كه اين كيك با طعم محبوب ترين ميوه فصل يعنى انار باشه .
مواد لازم :
تخم مرغ. ٣ عدد
شكر. ٣/٤ پيمانه
ماست. ١/٢ پيمانه
روغن مايع. نصف پيمانه
آب جوش. ١/٣ پيمانه
آرد سفيد ١/٢ و ١ پيمانه
وانيل. نصف ق چ
بيكينگ پودر. ٢ ق چ
پودر ژله انار. نصف بسته
طرز تهيه : قالب را كاغذ روغنى انداخته وچرب كنيد . فر را روى ١٨٠ درجه روشن كنيد . تخم مرغها را با شكر و وانيل خوب بزنيد تا كاملا روشن شود . آب جوش را اضافه كرده وهم بزنيد سپس ماست و روغن را اضافه كنيد ويك دقيقه ديگر بزنيد ، همزن را كنار گذاشته آرد و بيكينگ پودر را روى مايه كيك الك كنيد وبا ليسك مخلوط كنيد در انتها پودر ژله انار را با مايه مخلوط كنيد ودر قالب بريزيد و به مدت تقريبى ١ ساعت در فر بپزيد .
زمانى كه از پخت كيك مطمئن شديد كيك را از فر خارج كنيد و همانطور كه كيك در قالب است روى آنرا با چنگال سوراخ سوراخ كنيد ونيمى از مواد رويه را روى كيك بريزيد دانه هاى انار را هم روى سطح كيك بريزيد واجازه دهيد كيك كمى سرد شود بعد بقيه مواد رويه را هم روى كيك بريزيد بعد از اينكن كيك كاملا سرد شد از قالب خارج كنيد و در ظرف مورد نظر قرار دهيد .
ميتوانيد با خامه و شكلاتهاى شكل دار كيك را تزئين كنيد .
براى درست كردن مواد رويه كيك نصف بسته پودر ژله انار را با نصف ليوان آب انار خوب حل كنيد و دو قاشق غذاخورى بستنى ساده نيز به آن اضافه كنيد.
نوش جان