۱۶:۰۱ ۱۳۹۲/۹/۱۲
باسلوق گردویی
آب 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
ژلاتین 1 ق مرباخوری سرپر
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نشاسته 4/3 پیمانه
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل جهت غلطاندن
نصف آب را روی نشاسته ریخته آن را حل می کنیم و کنار می گذاریم
نصف دیگر آب را روی حرارت گذاشته شکر را می افزاییم
وقتی مایه به جوش آمد ژلاتین را که در کمی اب سرد حل کرده ایم بلافاصله به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم
جوهر لیمو را اضافه کرده و وقتی که حل شد مخلوط نشاسته را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم هم می زنیم( زیر و رو می کنیم) تا نشاسته ببندد و رنگ آن شیشه ای شود
سپس روغن را اضافه می کنیم و می گذاریم تا با روغن بپزد
حرارت را خاموش می کنیم و کف یک سینی پودر نارگیل می پاشیم
بعد از ولرم شدن ، از مایع مقداری برداشته رو درون پودر نارگیل قرار داده و با دست گرد می کنیم و در میان آن مغز گردو قرار می دهیم
می توانیم مواد را روی پودر نارگیل ( و یا آرد یا نشاسته ذرت) پهن کنیم یک ردیف گردو روی آن چیده و به صورت رول بپیچیم
باسلوق را 24 ساعت درون یخچال قرار داده سپس برش بزنید و سرو کنید