خانه
669K

تزیینات شب یلدا

  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۲/۹/۳۰
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    خَشیل؛ غذای شب یلدای مردم آذربایجان
     
    مواد لازم

    • یک پیمانه بلغور گندم
     • ۴ الی ۶ قاشق غذاخوری آرد
     • ۴ پیمانه آب سرد
     • شیر
     • عسل
     • کره
     • شیره انگور یا دوشاب
     
    طرز تهیه
     
    1. بلغور را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا آب بلغور کشیده شود. پس از پخت، آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
     
    2. ۴ قاشق غذاخوری آرد را در ۴ پیمانه آب سرد حل کنید. بلغور پخته شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ‌ شود. غلظت آن باید بیشتر از حلیم باشد. در صورت نیاز می توانید آرد بیشتری اضافه کنید.

    3. برای سرو کردن خشیل، آن را در ظرف گودی بریزید، وسط آن را گود کنید و شیر و عسل بریزید. اطراف آن را نیز کره‌ی آب شده اضافه کنید. مقدار کره به میل و سلیقه شما بستگی دارد.
     
    4. خشیل را حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بدون مزه خواهد بود.
    عکس از نت


     تزیینات شب یلدا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان