خَشیل؛ غذای شب یلدای مردم آذربایجان مواد لازم
• یک پیمانه بلغور گندم
• ۴ الی ۶ قاشق غذاخوری آرد
• ۴ پیمانه آب سرد
• شیر
• عسل
• کره
• شیره انگور یا دوشاب
طرز تهیه
1. بلغور را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آنها را بپزید تا آب بلغور کشیده شود. پس از پخت، آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
2. ۴ قاشق غذاخوری آرد را در ۴ پیمانه آب سرد حل کنید. بلغور پخته شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت آن باید بیشتر از حلیم باشد. در صورت نیاز می توانید آرد بیشتری اضافه کنید.
3. برای سرو کردن خشیل، آن را در ظرف گودی بریزید، وسط آن را گود کنید و شیر و عسل بریزید. اطراف آن را نیز کرهی آب شده اضافه کنید. مقدار کره به میل و سلیقه شما بستگی دارد.
4. خشیل را حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بدون مزه خواهد بود.
عکس از نت