تزیین کیک تولد خانگی به شکل رز
این مدل رز که بسیار هم زیبا هست با ماسوره ستاره باز و نیمه باز زده میشه. میتونید از شماره های 2D و 1M ویلتون استفاده کنید. البته میتونید هم ماسوره های ایرانی نزدیک به این شکل ها رو تهیه کنید که قیمت مناسب تری دارن.
ماسوره برای رز زدن با خامه
ابتدا ماسوره مورد نظرتون رو در قیف قرار بدید و خامه رو که از قبل آماده کردید در قیف بریزید. برای زدن این گل رز باید از وسط شروع کنید و بعد از یک مکث کوتاه نقطه شروع رو دور بزنید. نکته اینه که نباید عجله کنید. این کار رو باید به آرومی انجام بدید تا گل زیبایی بدست بیاد. با یکی دوبار تمرین میتونید این تزیین رو رو.ی کیک یا کاپ کیک انجام بدید که بسیار هم شیک و زیباست.
برای اینکه همین کار رو روی کیک های مناسبتی و بزرگ انجام بدید، ابتدا باید کیکتون رو کاملا خامه کشی کنید. به طوری که تمام اطراف کیکتون با خامه پوشیده شده باشه. باز هم باید از مرکز شروع کنید و رز اول رو بزنید. رز بعدی رو با فاصله مناسبی بزنید و به همین ترتیب ادامه بدید تا کیکتون کاملا پوشیده بشه. برای فضاهای خالی بین رز ها هم میتونید از مروارید های خوراکی استفاده کنید که بسیار زیبا هم میشه و هم میتونید شکوفه بزنید و هر ابتکار دیگه ای که به نظرتون میرسه.