طرز تهیه سوپ سیب زمینی و تره فرنگی به سبک ایرلندی
مواد اولیه :
8 برش بیکن ضخیم ، خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
2 پیمانه سیب زمینی خُرد شده
3 عدد تره فرنگی ( قسمتهای سفید و سبز روشن ، خرد شده و کاملاً آبکشی شود )
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
2 عدد سیر رنده شده
4 فنجان آبگوشت مرغ
1/2 فنجان خامه سنگین
نمک . فلفل . آویشن : به مقدار لازم
طرز تهیه :
در تابه ای بیکن ها را سرخ کنید .
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید .
کره را داخل قابلمه ذوب کنید و سپس بیکن , تره فرنگی و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید .
بعد از 10 دقیقه سیر را به انها اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه دیگر بپزد سپس سیب زمینی ، آبگوشت مرغ ، نمک ، فلفل ، آویشن را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط به جوش بیاورید .
به مدت 15 الی 20 دقیقه مواد را بپزید تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند.
حدود دو سومِ سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی کاملا میکس کنید سپس باقیمانده سوپ را به آن اضافه کرده و روی حرارت کم خامه را داخل سوپ بریزید .
بعد از 3 الی 4 دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و بیکن های سرخ شده را روی سوپ یا داخل آن بریزید و سرو کنید .