طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی با سیر
مواد اولیه :
3 الی 5 عدد سیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز ، خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
3 فنجان گوجه فرنگی ، خرد شده
2 فنجان آب داغ
¼ فنجان آب سرد برای رقیق کردن آرد برنج
2 قاشق غذاخوری آرد برنج
نمک برای طعم دادن
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد لازم برای تزئین ( اختیاری ) :
¼ فنجان نخود فرنگی
2 قاشق غذا خوری فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
تکه های نان برشته شده و دانه های چیا
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
سیر را درون فویل بپیچید و 40 دقیقه آنها را داخل فر گرم کنید.
برای تهیه سوپ روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط گرم کنید.
پیاز خرد شده را اضافه کنید تا پیازها روی حرارت متوسط طلایی شوند.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و برای یک دقیقه آنرا تفت دهید .
گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی آب بیندازد .
آب داغ را روی گوجه فرنگی ها بریزید و بگذارید 5 دقیقه با هم بپزد.
در یک کاسه کوچک ، آرد برنج و آب سرد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در قابلمه بریزید و گاهی هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید ، سیر بو داده و پوست گرفته شده و خرد شده را اضافه کنید.
سوپ را همراه با سیرها توسط غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید.
دوباره آن را روی حرارت بگذارید و بگذارید 5 الی 10 دقیقه بجوشد.
ادویه را به سوپ اضافه کرده و سوپ را داخل ظرف مناسب سرو کنید .
در صورت دلخواه میتوانید سوپ را با دانه های چیا ، نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای و تکه نان های برشته شده تزئین کنید .