طرز تهیه سوپ گل کلم
مواد اولیه :
2 عدد گل کلم ، حدود 6 فنجان گل را خرد کنید
3 قاشق غذاخوری روغن
4 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری سیر رنده شده
1/3 فنجان آرد
6 فنجان آب مرغ
4 فنجان شیر کم چرب
1 فنجان خامه
2 قاشق چایخوری پودر پیاز
2 فنجان پنیر چدار تازه رنده شده
1 فنجان پنیر پارمسان تازه رنده شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
فر را تا 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
گل کلم را روی سینی فر بچینید . روغن . نمک و فلفل را روی آنها ریخته و در فر از قبل گرم شده 15 الی 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند.
در حالی که گل کلم در حال برشته شدن است ، کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید .
سیر را اضافه کرده و 1الی 2 دقیقه آن را تفت دهید تا معطر شود. آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
به تدریج آبگوشت مرغ را اضافه کنید ، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.
پودر پیاز ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید .
گل کلم را به قابلمه اضافه کنید.
تمام مواد سوپ را با غذاساز یا گوشت کوب برقی میکس کنید .
پنیرها را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها داخل سوپ کاملا ذوب شوند .