طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
مواد اولیه :
350 گرم بیکن خرد شده
1 عدد پیاز متوسط خرد شده
4 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
1 سرِ گل کلم سر متوسط خرد شده
7 فنجان آب گرم
1 فنجان خامه سنگین
2 تا 3 قاشق غذاخوری کنسرو ذرت
1 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده
طرز تهیه :
بیکن را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای و ترد شوند و بعد آنها را کنار بگذارید .
پیاز خرد شده را داخل قابلمه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود
سیب زمینی خرد شده . گل کلم و آب گرم را به همراه نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا آب به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن خامه را اضافه کنید ، حرارت را کم کرده و سوپ را حدود 15 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها کاملا نرم شوند .
سوپ را داخل غذاساز ریخته و به صورت پوره درآورید .
سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و با ذرت . بیکن و پیازچه تزئین کرده و سرو کنید
نوش جان