طرز تهیه سوپ ترشک
مواد اولیه :
4 قاشق غذاخوری روغن
1/2 پیاز خرد شده
1 عدد هویج رنده شده
4 لیتر آب یا آبگوشت
5 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده به شکل مکعبهای کوچک
2 عدد تخم مرغ آب پز
2 فنجان سبزی ترشک خرد شده
2 عدد پیازچه خرد شده
2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
در قابلمه بزرگ ، هویج و پیاز را با 4 قاشق غذاخوری روغن به مدت (7-10 دقیقه) تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند
آب یا آبگوشت را اضافه کرده و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید .
نمک و فلفل را به آبگوشت اضافه کنید .
سیب زمینی ها را درون آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه درون آن بپزد.
تخم مرغ آب پز ، پیازچه ، شوید و ترشک را خرد کنید .
پیازچه و شوید را به سوپ اضافه کنید ، بگذارید حدود پنج دقیقه بپزد.
ترشک را به سوپ اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید .
در صورت تمایل ، قبل از سرو میتوانید یک قاشق خامه ترش را به آن اضافه کنید