طرز تهیه سوپ قارچ
مواد اولیه :
8 فنجان آب
2 فنجان آبگوشت یا آب مرغ
3-4 عدد سیب زمینی متوسط خُرد شده به شکل مکعب
1 کیلوگرم قارچ خرد شده
1 فنجان شیر
1 فنجان خامه سنگین
4 الی 5 قاشق غذاخوری آرد
1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
1 عدد هویج بزرگ رنده شده
3 قاشق غذاخوری کره
نمک . فلفل و ادویه : به مقدار لازم
1/3 فنجان جعفری خرد شده یا شوید یا هر دو
طرز تهیه :
سیب زمینی ها را با 8 لیوان آب و 2 فنجان آبگوشت یا آب مرغ داخل قابلمه بریزید .
سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که تقریبا پخته شوند ، درون قابلمه بپزید .
در همین حال ، قارچهای خرد شده را روی حرارت متوسط تا زمانی که قهوه ای ملایم و نرم شوند ، تفت دهید.
قارچ ها را درون قابلمه سوپ اضافه کنید و 5-8 دقیقه پخت و پز را ادامه دهید.
تابه ای جداگانه را روی حرارت متوسط قرار داده و کره را به همراه پیاز و هویج رنده شده به مدت 8 الی 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند سپس آنها را به قابلمه سوپ اضافه کنید.
شیر . خامه و آرد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شده و گلوله های آرد در آن باقی نماند .
مخلوط خامه را به سوپ اضافه کنید.
نمک . فلفل و ادویه را به سوپ اضافه کنید .
جعفری خرد شده یا شوید یا مخلوط هر دو را به سوپ اضافه کرده و هم بزنید.
چند دقیقه سوپ را روی حرارت نگه دارید تا به جوش بیاید سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب سرو کنید .