طرز تهیه سوپ هویج خامه ای
مواد اولیه :
170 گرم بیکن خرد شده به صورت نوارهای باریک
1 عدد پیاز بزرگ زرد خرد شده
1 ساقه کرفس خرد شده
8 عدد هویج بزرگ ، پوست کنده و خرد شده به صورت حلقه های ضخیم
2حبه سیر رنده شده
2قاشق چایخوری نمک دریایی
1/8قاشق چایخوری فلفل سیاه
4فنجان آب مرغ یا آبگوشت
1/2لیوان شیر
1/2فنجان خامه سنگین
2قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه :
کمی روغن داخل قابلمه ای بزرگ ریخته و بیکن ها را درون آن تفت دهید تا قهوه ای شود .
درون همان قابلمه پیاز ، کرفس و هویج های خرد شده را اضافه کرده و 6 الی 8 دقیقه آنها را بپزید تا پیازها نرم شوند (قهوه ای نشوند).
سیر رنده شده و نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
آب مرغ یا آب گوشت را به آن اضافه كنید و 20-25 دقیقه یا تا زمانی كه هویج نرم شود ، بپزید.
سوپ را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و آنرا به صورت پوره درآورید .
سوپ را به قابلمه برگردانید و خامه سنگین و شیر را به آن اضافه کرده و هم بزنید سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و سوپ را در ظرف مناسب سرو کنید .