طرز تهیه سوپ گل کلم با میگو
مواد اولیه :
4 عدد سیب زمینی متوسط خرد شده
2/1 سرِ گل کلم خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
1/2 فنجان روغن زیتون
4 فنجان آب گرم
1 فنجان خامه زده شده
0.5 کیلوگرم میگو پاک کرده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
4 قاشق غذاخوری کره
3 حبه سیر رنده شده
3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یا 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید.
پیازهای ریز خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و مدت یک دقیقه تفت دهید.

گل کلم خرد شده و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کرده و بپزید تا پیازها شفاف شوند.

آب را همراه با نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد، یک فنجان خامه زده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خامه کلا در آب حل شود.

آب را به مخلوط سیب زمینی و کلم اضافه کنید و بگذارید سوپ بپزد تا زمانیکه سیب زمینیها کاملا نرم شوند.

در همین زمان میگو را آماده کنید.
تابه را روی حرارت متوسط و زیاد گرم کنید.
1 قاشق غذاخوری روغن، کره، میگو و سیر را به تابه اضافه کنید.
روی میگوها را با نمک، فلفل و جعفری بپوشانید.
اجازه دهید میگوها روی حرارت پخته شوند.

بعد از اتمام پختن سوپ، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را داخل غذاساز یا با گوشت کوب برقی میکس کنید تا تبدیل به پوره شود.

سوپ را داخل ظرف سرو ریخته و روی آن را با میگو تزئین کنید.
