سوپ_تره_فرنگى
اگه از سوپهاى لعاب دار و كرمى خوشتون مياد حتما اين سوپ را درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.
مواد لازم :
تره فرنگى. ٣ يا ٤ بوته
پياز متوسط. ١ عدد
سيب زمينى متوسط. ١ عدد
شير. ١ ليتر
خامه. ٤ ق غ
آب مرغ ١ ليوان و يا ٢ عدد عصاره مرغ
كره. ٣ ق غ
آرد. ٣ ق غ
نمك وفلفل.
طرز تهيه :
تره فرنگى را از طول برش بزنيد و بعد حلقه اى برش بزنيد در آب سرد خيس كنيد و خوب بشوييد
پياز را نگينى خرد كنيد و با كره كمى تفت دهيد ، تره فرنگى را هم به آن اضافه كرده و با هم تفت دهيد ، آرد را اضافه كرده و سپس آب مرغ را اضافه كنيد و اجازه دهيد تره فرنگى پخته شود . سيب زمينى را نگينى خرد كنيد و همراه با شير و نمك و فلفل به سوپ اضافه كنيد ، سوپ را هم بزنيد تا جابيفتد خامه را هم اضافه كنيد و در نهايت سوپ را در ظرف كشيده و روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين كنيد .
نوش جان