سوپ ایتالیایی ..مینسترون
🌹🌹🌹اجازه ندهید که فهرست طولانی مواد لازم این غذا شما را نگران کند. درست کردن این سوپ خیلی ساده است.
مواد لازم برای 8 نفر:
کدو خیاری 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
پیازچه 3 عدد
هوج خرد شده 6 عدد
تره فرنگی 3 عدد
ساقه کرفس خرد شده 4 عدد
کلم بروکلی متوسط نصف یک گل
سیر ریز خرد شده دوحبه
گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد
برگ بو 1 عدد
آب مرغ 1 لیتر
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
دانه ذرت 1پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
کنسرو لوبیا سفید پخته 35 گرم
جعفری تازه خرد شده نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم
@ashpaziyemodrn
روش تهیه:
🔅در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ میکنیم.
🔅تره فرنگی (ترجیحاً از قسمتهای سفید استفاده میکنیم که لطیف تر و تازه تر است) را اضافه کرده (به جای تره فرنگی از یک عدد پیاز هم میتوانید استفاده کنید) و حدود 4 دقیقه آن را سرخ میکنیم تا زمانی که نرم شود اما قهوهای نشود.
🔅سیر، هویج، کرفس و سیبزمینیها را پوست کنده و به مکعبهای 2 سانتی خرد کرده و اضافه میکنیم و 3 دقیقه دیگر سرخ میکنیم.
🔅کدو خیاری را مکعبی خرد میکنیم، کلم بروکلی، پیازچه و نیمی از جعفری را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
🔅گوجهفرنگیها، نمک و فلفل، برگ بو ، آب مرغ (آب مرغ خانگی یا کنسرو شده)، آب و در صورت تمایل سرکه را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم. آن را به نقطه جوش رسانده و سپس حرارت را کم میکنیم، روی حرارت نسبتاً پایین، در آن را نیمه باز قرار داده و میگذاریم 30 تا 45 دقیقه آهسته بجوشد، یا تا زمانی که سیبزمینیها و سبزیجات نرم شوند.
🔅برگ بو را از سوپ جدا میکنیم و طعم آن را میچشیم. اگر طعم ضعیفی دارد، میگذاریم 5 تا 10 دقیقه دیگر با قوت بجوشد و کم کم آن را کم میکنیم.
🔅در صورت تمایل ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر میگذاریم بجوشد.
🔅باقی جعفری را درست قبل از سرو کردن آن روی سوپ میپاشیم و پنیر رنده شده را کنار آن سرو میکنیم.