خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ گندم

    ابتدا2لیوان بلغور گندم رابااب سرد روی حرارت میگذاریم سپس 1پیاز درشت رارنده کرده وچوب دارچین هم یک تکه می اندازیم بعد از نیم ساعت 2عددهویج رانگینی خرد کرده وهمراه باکمی سینه مرغ  وبه  مقدار لازم گشنیز و جعفری خرد شده به سوپمون اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت 3تا4قاشق  غذاخوری  ذرت مکزیکی اضافه کرده ودر یه ربع اخر یک لیوان شیرویک عدد گالینابلانکا مرغ وباحرارت کم میگذاریم سوپ جا بیفتد در ضمن کلا درب قابلمه را نمیبندیم چون گندم رود سرریز میشود 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان