سوپ گندم
ابتدا2لیوان بلغور گندم رابااب سرد روی حرارت میگذاریم سپس 1پیاز درشت رارنده کرده وچوب دارچین هم یک تکه می اندازیم بعد از نیم ساعت 2عددهویج رانگینی خرد کرده وهمراه باکمی سینه مرغ وبه مقدار لازم گشنیز و جعفری خرد شده به سوپمون اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت 3تا4قاشق غذاخوری ذرت مکزیکی اضافه کرده ودر یه ربع اخر یک لیوان شیرویک عدد گالینابلانکا مرغ وباحرارت کم میگذاریم سوپ جا بیفتد در ضمن کلا درب قابلمه را نمیبندیم چون گندم رود سرریز میشود