سوپ بوقلمون، سوپی کلاسیک
اگر بوقلمون نداشتید از مرغ و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ فنجان پیاز خرد شده
۱ فنجان کرفس خرد شده
۱ فنجان هویج خرد شده
۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
یک چهارم فنجان برنج سفید خام
۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
۱ قاشق چایخوری نمک
۲ برگ بو
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
یک چهارم فنجان خامه چرب
خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن
طرز تهیه:
1. یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.
2. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.
3. سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.
4. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.
5. میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.
نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.