خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ بوقلمون، سوپی کلاسیک 

     اگر بوقلمون نداشتید از مرغ و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.

    مواد لازم:

    ۲ قاشق غذاخوری کره
    ۲ فنجان پیاز خرد شده
    ۱ فنجان کرفس خرد شده
    ۱ فنجان هویج خرد شده
    ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
    ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
    یک چهارم فنجان برنج سفید خام
    ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    ۲ برگ بو
    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
    یک چهارم فنجان خامه چرب
    خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
    پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن
    طرز تهیه:

    1. یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

    2. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.

    3. سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.

    4. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.

    5. میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.

    نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان