آش ماسوا
با یه آش بروجردی چطوری؟
این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی ” ماسو” به معنی کشک و ” ا ” به معنی آب هست.
مواد لازم
نخود : نصف پیمانه
لوبیا سفید : نصف پیمانه
بلغورگندم: یک پیمانه
اسفناج خرد شده: سه لیوان
تره خرد شده : نصف لیوان
کشک: یک پیمانه
زردچوبه : یک قاشق مربا خوری
پیاز خلال شده: یک عدد
نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
اب مرغ یا گوشت : ۸ لیوان
نمک : مقداری
طرز تهیه
نخود و لوبیا رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ( خیس کردن حبوبات باعث میشه نفاخ نباشن )
بلغور رو دوساعتی خیس کنید، نخود و لوبیا رو بذارید بپزه وقتی نیم پز شدند آب بلغور رو خالی کنید و به نخود اضافه کنید آب گوشت یا مرغ رو هم بریزید و اجازه بدید حبوبات کاملا بپزن ، وقتی پختند سبزیجات و نمک رو اضافه کنید و تا آش جامیفته سسش رو آماده کنید
برای سس ، پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه کنید و بعد کشک رو مخلوط کنید ازرو گاز بردارید آخرهای طبخ که میخواستید آش رو سرو کنید سس رو بریزید توش یک جوش که زد آماده ست .