خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ جو

     یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است. این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

    ]طرز تهیه سوپ جو

    مواد لازم

    بلغور جو 1 بسته

    هویج رنده شده  نیم کیلو

    شیر  1 الی 2 لیتر

    اب مرغ یا اب گوشت  به میزان کافی

    خامه پاکتی 1 بسته

    نمک و فلفل قرمز  به میزان کافی

    طرز تهیه:

    ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم 

    توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم .

    امیدواریم با تهیه این سوپ لذیذ و خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان