خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش دندونی

     

    گوشت گوسفند 500 گرم  .  نخود 1 لیوان  .  لوبیا چیتی 1 لیوان  .  لوبیا قرمز 1 لیوان  .  جو 1 لیوان

    بنا به گزارش آکاایران : لوبیا سفید 1 لیوان  .  عدس 1 لیوان  .  برنج 1 لیوان  .  گندم 2 لیوان  .  پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید.

     

    نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید ، گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ، در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم و برنج را بریزید و بپزید.

     

     

    مخلوط عدس ، برنج ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذاریدآش جا بیفتد سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ و مقداری کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و سرو کنید.

     

    نکته : استفاده از نعنا داغ درون آش سلیقه ای است ، این آش بر خلاف آشهای دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش را خوشمزه تر میکند.

     

    آش دندانی یا دندانک به مناسبت رویش اولین دندان کودک پخته میشود ، اعتقاد بر این است که این آش در راحتی رشد دندان های کودک موثر است ، به شکرانه رویش دندان کودک مقداری دانه غلات را پیش از شروع به کار برای پرندگان می ریزند و برای کودک آرزوی سلامتی می کنند.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان