سوپ شلغم
مواد لازم :
جو پوست کنده 1لیوان
شلغم 3 عدد
هویج 2 عدد
مرغ 300 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
سبزی سوپ خورد شده شامل گشنیز و جعفری 1 لیوان
کره 50 گرم
ادویه شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و کمی زعفران
طرز تهیه
جو را از شب قبل خیس کنید. مرغ را با 3 لیوان آب بپزید,ریش ریش کنید و آب مرغ را کنار بگذارید.
جو را با آب مرغی که کنار گذاشته بودید به مدت 3 ساعت بپزید .بعد هویج را نگینی خورد کنید, شلغم را رنده کنید و داخل جو بریزید .و اجازه دهید 1 ساعت دیگر آرام بجوشد. رب را با ادویه داخل کره کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید. در آخر سبزی سوپ و نخود فرنگی را اضافه کنید و بعد از یک ربع میتوانید سرو کنید.