آش دوغ
موادلازم
نخود ١/٢ پ
نمك به ميزان لازم
برنج ١/٢ پ
گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گ
پياز اعدد
نعنا خشك ١ ق م
تخم مرغ ١ عدد
آرد ٢ ق س
دوغ ٣/٥ ليتر
سبزي خرد شده ٤٠٠ گ(گشنيز١٠٠گ، شبت ١٠٠گ و تره ٢٠٠ گ)
سير رنده شده ٤حبه
پودر فلفل قرمز
طرز تهیه
نخود رو از روز قبل خيس كنيد آب نخود رو خالي كنيد و با مقدار كمي آب روي حرارت متوسط بپزيد أواخر پخت نمك اضافه كنيد.
گوشت و با كمي نمك و پياز و نعنا ورز بديد و به اندازه فندق به صورت كوفته ريزه در بياريد.برنج رو ميشوريم و بدون نمك ميذاريم نيم ساعت خيس بخوره و بعد آرد و تخم مرغ بهش اضافه ميكنيم و خوب با چنگال مخلوط ميكنيم و به دوغ اضافه ميكنيم تا زرده و سفيده خوب با برنج مخلوط بشه و روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا دوغ نبرد و بجوشه (مدام هم زدن خيلي مهمه) بعد از پخت برنج اول نمك بعد سبزي آش و بعد از اون هم سير رنده شده رو اضافه ميكنيم. نخود پخته و كوفته ريزه ها رو اضافه ميكنيم تا با هم بجوشه و آش جا بيفته آش رو بعد از پختن مزه كنيد اگه خيلي ترش شده بود ١/٢ پ شير داغ بهش اضافه كنيد. نوش جون