طرز تهیه سوپ های خوشمزه و مقوی
آشپزخانه نمناک
سوپ اسفناج و عدس
مواد لازم:
اسفناج خرد شده 500 گرم
عدس 1 فنجان
پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
جو پرک 1 فنجان
آب 2 فنجان
خامه یا ماست
نعنا خشک کمی
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برا تزئین رو ش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم