سوپ پیازچه
اب مرغ....1لیوان
پیازچه....200گرم
قارچ...150گرم
هویج 2عدد
جو پرک ...1/5پیمانه
شیر...1لیوان
خامه ...2 ق غ
ابلیمو...ب مقدار لازم
نمک و فلفل ...ب مقدار لازم
طرز تهیه...
ابتدا جو رو ب همراه اب مرغ و چند لیوان اب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد.سپس هویج رنده درشت رو ب مخلوط افزوده
در انتها قارچ و پیازچه های خرد شده رو ب همراه نمک و زردچوبه ب سوپ افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد ان گاه شیر رو اضافه کرده و بعد 5دقیقه ک شیر جوشیدزیر غذا رو خاموش کرده
مقدار کمی از اب سوپ رو جدا کرده ب همراه خامه خوب بزنیدو بعد ان ب سوپ افزوده
ظرف رو در ظرف مناسب کشیده در صورت تمایل ابلیمو رو اضافه کرده