خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ پیازچه

    اب مرغ....1لیوان

    پیازچه....200گرم

    قارچ...150گرم

    هویج 2عدد

    جو پرک ...1/5پیمانه

    شیر...1لیوان

    خامه ...2 ق غ 

    ابلیمو...ب مقدار لازم 

    نمک و فلفل ...ب مقدار لازم

    طرز تهیه...

    ابتدا جو رو ب همراه اب مرغ و چند لیوان اب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد.سپس هویج رنده درشت رو ب مخلوط افزوده 

    در انتها قارچ و پیازچه های خرد شده رو ب همراه نمک و زردچوبه ب سوپ افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد ان گاه شیر رو اضافه کرده و بعد 5دقیقه ک شیر جوشیدزیر غذا رو خاموش کرده

    مقدار کمی از اب سوپ رو جدا کرده ب همراه خامه خوب بزنیدو بعد ان ب سوپ افزوده 

    ظرف رو در ظرف مناسب کشیده در صورت تمایل ابلیمو رو اضافه کرده

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان