خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     سوپ خوشمزه ذرت

    مواد لازم سوپ ذرت برای 4 تا 6 نفر :

    کنسرو ذرت اوکادو: 2 قوطی

    روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

    پیاز سفید متوسط: یک عدد، نگینی‌شده

    سیر: 2 حبه، رنده شده

    فلفل سفید: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    آب مرغ: یک‌و نیم لیتر

    خامه: یک‌دوم پیمانه

     

    روش تهیه سوپ ذرت :

    1- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید. سیر و پودر فلفل سفید را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

    2- سه‌چهارم ذرت را به قابلمه اضافه کنید و پس از 3 دقیقه آب مرغ را به آن بیفزایید. هنگامی که سوپ به جوش آمد، شعله را کم کرده و در آن را ببندید. سوپ را 20 دقیقه بپزید.

    3- به وسیله گوشتکوب برقی یا غذاساز سوپ را پوره کنید تا یکدست شود. ذرت باقیمانده را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. چند دقیقه قبل از سرو خامه را بیفزایید و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در ظرف بکشید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان