خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ زرشک

    مواد لازم :

     سينه مرغ  300 گرم

     جعفري خردشده  150 گرم

     قارچ خردشده  100 گرم

     رب گوجه‌فرنگي  دو قاشق سوپخوري

     آرد گندم  دو قاشق سوپخوري

    آبليمو سه قاشق سوپخوري

    زرشك 200 گرم

    پياز يك عدد

    هويج 100 گرم

    سيب‌زميني 80 گرم

    روغن مايع نصف پيمانه

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    طرز تهيه سوپ زرشک :

    پياز را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ كرده داخل آن آب مرغ يا گوشت مي‌ريزيم. سپس هويج و سيب‌زميني را نگيني خرد كرده و داخل آن ريخته و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت مي‌‌پزيم. بعد قارچ،  نيمي از زرشك، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگي را داخل سوپ ريخته وقتي سوپ جا افتاد آبليمو و جعفري را اضافه كرده و با بقيه زرشك تزئين مي‌كنيم .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان