خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ_قارچ_و_مرغ

    مواد لازم:

    • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

    • 250 گرم ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان

    • نمک و فلفل به اندازه کافی

    • 2 قاشق غذا خوری کره 

    • 3 حبه سیر خرد شده

    • 200 گرم قارچ 

    • 1 عدد پیاز خرد شده

    • 3 عدد هویج خرد شده

    • 2 ساقه کرفس، خرد شده

    • نصف قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده

    • یک چهارم فنجان آرد 

    • 4 فنجان آب مرغ

    • 1 عدد برگ بو

    • نصف فنجان شیر پرچرب

    • 2 قاشق غذا خوری برگ جعفری تازه خرد شده

    • کمی رزماری 

    وجود ادویه ها اختیاری است برحسب مزاج خود میتوانید آنها را حذف کنید.

    ✔️✔️طرز تهیه:

    • روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط قرار داده و ران‌های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار کرده و اضافه کنید. مرغ‌ها را حدود دو تا سه دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و سپس کنار بگذارید.

    • کره را در قابلمه روی حرارت متوسط آب کرده و سیر، قارچ، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کرده و حدود 3-4 دقیقه تفت بدهید و بعد آویشن را برای عطردار کردن آن افزوده و حدود یک دقیقه دیگر تفت بدهید.

    • آرد را در کمی کره تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای شود و بعد آب مرغ، برگ بو و ران مرغ را افزوده و به طور مداوم هم بزنید تا زمانی که سوپ شما کمی غلیظ شود.

    • حالا نوبت شیر است. آن را هم یکی دو دقیقه‌ای در مخلوط هم بزنید و بعد نمک و فلفل را به آن بیفزایید. اگر سوپ خیلی غلیظ بود می‌توانید شیر بیشتری اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسید.

    • سوپتان آماده است.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان