آش_لاهیجانی_ها
مواد لازم برای 4 نفر
200 گرم جو پوست کنده400 گرم سبزی آش2 /1 پیمانه لوبیا قرمز2 /1 پیمانه نخود1 پیمانه آب گوشت2 /1 پیمانه عدس2 عدد پیاز5 عدد سیربه میزان لازم نعنا خشک1 پیمانه کشکبه میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:
1. همه حبوبات را از شب قبل خیس کنید و سپس بگذارید بپزد. البته عدس احتیاجی به خیس شدن ندارد.
2. جو پوست کنده را با سه لیوان آب در یک قابلمه مناسب بگذارید روی حرارت کم بپزد.
3. وقتی جو پخت، حبوبات پخته شده را به همراه آب گوشت و عدس به جو اضافه کنید.
4. حالا سبزی آش را بریزید.
5. وقتی سبزی آش پخت، یک پیاز را نگینی خرد کنید و با نعنا و زرد چوبه تفت دهید و سپس به آش اضافه کنید تا رنگش عوض شود. با پیاز باقیمانده و سیر، پیاز داغ و سیر داغ درست کنید.
6. وقتی آش خوب جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ، سیر داغ ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید.