خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #آش_شله_قلم_کار

    نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس میکنیم.. با میزان کافی اب حبوبات رو میپزیم.. عدس و برنج و بلغور گندم پخته شده رو به حبوبات اضافه میکنیم.. گوشتی رو که با پیاز و سیر و ادویه خوب پخته شده رو از اب گوشت جدا میکنیم و با گوشت کوب خوب میکوبیم و همراه اب گوشت صاف شده به اش اضافه میکنیم.. بعد از اینکه جوش اومد سبزی اش رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم اش جا بیفته.. پیاز و سیر سرخ شده فراوان و دارچین و فلفل فراموش نشه...

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان