سوپ چدار و بروکلی
مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۱/۴ پیمانه
سیب زمینی متوسط خرد شده ۱ عدد
پیاز کوچک ریز خرد شده ۱ عدد
شیر (کم چرب) ۱ پیمانه
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
جوز تازه رنده شده ۱/۴ قاشق چای خوری
آب مرغ کم نمک ۳ پیمانه
روغن ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کلم بروکلی ۱ دسته
طرز تهیه
۱- برای تهیه سوپ چدار و بروكلی، ساقه و گل کلم بروکلی را از هم جدا کنید و ساقه کلم بروکلی را خرد كرده و گل آن را كنار بگذارید.
۲- در یک قابلمه، روغن را بریزید و آن را بر روی حرارت گذاشته و ساقه کلم بروکلی، پیاز و سیب زمینی را اضافه نموده و 7 تا 10 دقیقه هم بزنید تا پخته و نرم شوند.
۳- آرد را اضافه كنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید و سپس آب مرغ را اضافه كنید تا به جوش آید و حرارت زیر آن را كم كنید. (10 تا15 دقیقه)
۴- در همین حال، گل كلم بروکلی و 1/2 پیمانه آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید تا به جوش آید. درب قایلمه را بگذارید.
۵- زمانیكه گل ها سبز روشن شد، آن را از روی حرارت بردارید و همراه با جوز به سوپ بیفزایید.
۶- خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. وقتی جوشید، پنیر چدار، شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه كنید و سوپ را سرو نمایید