خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ پیازچه 

    چي لازم دارم:

    آب‌ مرغ يک ليوان

    پيازچه 200 گرم

    قارچ 150 گرم

    هويج دو عدد

    جو پرک 1/5 پيمانه

    شير يک ليوان

    خامه سه قاشق سوپخوري

    آبليمو، نمک و زردچوبه به ميزان لازم

    چطور بپزم:

    ابتدا جو را به همراه آب‌مرغ وچند ليوان آب روي حرارت مناسب بگذاريد تا بجوشد، سپس هويج‌ها را رنده کرده و به آن اضافه مي‌‌کنيم. در انتها قارچ‌ها و پيازچه‌هاي خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه مي‌‌دهيم با حرارت ملايم پخته و جا بيفتد، آن‌گاه شير را اضافه کرده بعد از ده دقيقه خامه‌ها را ريخته و پس از گذشت پنج دقيقه گاز را خاموش مي‌‌کنيم.

    سوپ را در ظرف مناسب کشيده و آبليمو را به آن اضافه مي‌‌کنيم. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان