سوپ جو خامه ای
مواد اولیه :
جو پرک 1/2 فنجان
آب مرغ 4و نیم فنجان
سینه مرغ 1عدد
کره 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 فنجان خرد کرده، حدود 4 عدد پیاز متوسط
قارچ سفید 8 فنجان خرد شده
هویج ریز خرد شده 1 عدد
کرفس 2 ساقه ریز خرد شده
شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 1 فنجان
خامه 1 فنجان
پیازچه خرد کرده 1/4 فنجان برای تزئین
طرز تهیه
مرحله 1
سینه مرغ را می گذاریم تا بپزد و بعد از پخت مرغ از آب خارج کرده . آب مرغ را از صافی رد می کنیم وجو پرک را داخل آن ریخته ، می گذاریم تا بجوشد، بعد از بجوش آمدن زیر قابلمه را کم می کنیم به مدت 30 تا 35 دقیقه تا جوها بپزد
مرحله 2
در این فاصله قارچ ، ساقه کرفس و پیاز را خرد می کنیم . کره را همراه با روغن زیتون داخل یک قالبمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، پیاز، هویج و ساقه کرفس ریز خرد شده را داخل آن تفت می دهیم تا زمانی که کمی نرم شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم
مرحله 3
آرد را به سبزیجات تفت داده شده اضافه می کنیم و حدود 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ،خوب هم می زنیم تا آرد گوله نشود
مرحله 4
جو پخته شده به همراه آب مرغ را به سبزیجات اضافه می کنیم و می گداریم بجوش بیاید . ریز حرارت را کم می کنیم تا سوپ غلیظ شود به مدت 18 تا 22 دقیقه
مرحله 5
در این مرحله گوشت مرغ را خرد کرده و یا ریش ریش می کنیم و همراه قارچ ها به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم قارچ ها کمی نرم شود و در انتها شوید خرد شده را اضافه می کنیم . و در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد و سرو می کنیم
طرز تهیه سوپ جو خامه ای تصویری
جو پرک را داخل آب مرغ ریخته و می گذاریم تا بجوشد
سبزیجات تفت داده و آرد را با آن اضافه می کنیم
جو پخته شده به سبزیجات اضافه می کنیم .همراه با قارچ ، شوید و مرغ خرد شده
در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد
با پیازچه تزئین می کنیم