خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ جو خامه ای

    مواد اولیه :

    جو پرک 1/2 فنجان

    آب مرغ 4و نیم فنجان

    سینه مرغ 1عدد

    کره 2 قاشق چای خوری

    روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

    پیاز 1 فنجان خرد کرده، حدود 4 عدد پیاز متوسط

    قارچ سفید 8 فنجان خرد شده

    هویج ریز خرد شده 1 عدد

    کرفس 2 ساقه ریز خرد شده

    شوید خرد شده 2 قاشق غذا خوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری

    آرد 2 قاشق غذاخوری

    شیر  1 فنجان

    خامه 1 فنجان

    پیازچه خرد کرده 1/4 فنجان برای تزئین

    طرز تهیه

    مرحله 1

    سینه مرغ را می گذاریم تا بپزد و بعد از پخت مرغ از آب خارج کرده . آب مرغ را از صافی رد می کنیم وجو پرک را داخل آن ریخته ، می گذاریم تا بجوشد، بعد از بجوش آمدن زیر قابلمه را کم می کنیم به مدت 30 تا 35 دقیقه تا جوها بپزد

    مرحله 2

    در این فاصله قارچ ، ساقه کرفس و پیاز را خرد می کنیم . کره را همراه با روغن زیتون داخل یک قالبمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود ، پیاز، هویج و ساقه کرفس ریز خرد شده را داخل آن تفت می دهیم تا زمانی که کمی نرم شود و بعد نمک و فلفل را اضافه می کنیم

    مرحله 3

    آرد را به سبزیجات تفت داده شده اضافه می کنیم و حدود 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود ،خوب هم می زنیم تا آرد گوله نشود

    مرحله 4

    جو پخته شده به همراه آب مرغ را به سبزیجات اضافه می کنیم و می گداریم بجوش بیاید . ریز حرارت را کم می کنیم تا سوپ غلیظ شود به مدت 18 تا 22 دقیقه

    مرحله 5

    در این مرحله گوشت مرغ را خرد کرده و یا ریش ریش می کنیم و همراه قارچ ها به سوپ اضافه می کنیم و می گذاریم قارچ ها کمی نرم شود و در انتها شوید خرد شده را اضافه می کنیم . و در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد و سرو می کنیم 

    طرز تهیه سوپ جو خامه ای تصویری

    جو پرک را داخل آب مرغ ریخته و می گذاریم تا بجوشد

    سبزیجات تفت داده و آرد را با آن اضافه می کنیم

    جو پخته شده به سبزیجات اضافه می کنیم .همراه با قارچ ، شوید و مرغ خرد شده

    در انتها شیر را با خامه مخلوط می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی بجوشد

    با پیازچه تزئین می کنیم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان