طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی را به صورت قطعات خرد کنید تا راحت تر بتوانید آن را کنترل کنید . هر قطعه را به نصف برش دهید تا گوشت نشان داده شود و دانه ها را جدا کنید. کدو حلوایی را روی یک ورقه پخت ، کنار گوشت و به راحتی نمک بگذارید. کباب را در فر 350 درجه حدود 1 1/2 - 2 ساعت کباب کنید (یا بیشتر - برای کباب کردن تقریباً غیرممکن اس
گوشت کدو حلوایی را با قاشق بیرون آورده و کنار بگذارید. روغن زیتون را در یک گلدان بزرگ (6-8 کوارت) روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و صاف کنید تا کمی قهوه ای شود. ماهیتابه را با شری خشک خشک کنید.
کدو ، آبگوشت ، نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد.
به مخلوط کن به مخلوط کن انتقال دهید و در یک دسته قرار دهید تا یکدست شود. در صورت داشتن این مرحله می توانید از مخلوط کن دست نیز استفاده کنید تا نیازی به انتقال آن نباشد.
مخلوط را دوباره داخل قابلمه بریزید و به یک حالت لکه دار شدن نور دهید.
خامه ، جوز هندی و نمک را به مزه اضافه کنید. حدود 20 دقیقه بجوش و خروش آمدن. از روی حرارت برداشته و سرو شده را با آب میوه ای خامه ای ، دانه کدو تنبل و بیکن خرد شده سرو کنید.