خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ كشك

    آب مرغ : ٢ ليتر
    مرغ پخته و ريش ريش شده: يك پيمانه
    رشته فرنگي : ١٥٠ گرم
    كشك : ١٠٠ گرم
    نمك و فلفل
    نعنا داغ و سير سرخ كرده براي تزيين
    مرغ پخته شده ، رشته فرنگي ، نمك و فلفل رو به آب مرغ اضافه مي كنيم ...
    حدود نيم ساعت كه با حرارت ملايم بجوشه ، رشته ها حسابي مي پزن ، فقط گاهي سوپ رو هم مي زنيم تا ته نگيره
    بعد كشك رو اضافه مي كنيم ، ١٥ دقيقه ديگه مي ذاريم بجوشه
    اگه دوست داشتين سوپ صاف و يك دست باشه از بلندر ( گوشت كوب برقي ) استفاده مي كنيم
    موقع سرو سوپ رو با نعنا و سير تزيين مي كنيم


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان