خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
    آماده سازی: 30 دقیقه


    مواد اولیه :

    برای 4 نفر

    عصاره مرغ یک بسته کوچک

    شیر (اگر پرچرب باشه خوشمزه تر میشه) شیر 4 لیوان+مقداری برای حل کردن عصاره

    آرد سفید (سعی کنید خیلی سرخالی نباشه و حتما الک شده باشه) 3 قاشق غذاخوری

    کره (حدود یک چهارم کره های معمولی) 25گرم

    فلفل (در صورت امکان از فلفل سیاه استفاده کنید) به میزان لازم

    پیاز (تا حد ممکن ریز خرد شده) پیاز 1 عدد

    قارچ (خرد شده به شکل دلخواه) قارچ 1 لیوان

    خامه ((خامه زده شده) استفاده از خامه کاملا متغیر و به دلخواه شماست) یک لیوان

    نمک به میزان دلخواه

    آویشن 1قاشق مربا خوری


    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز ها را رنده زده و داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آنها تبخیر شود،سپس به آن کره اضافه کرده و خوب سرخ کنید تا نیمه طلایی شود.

    سوپ قارچ خامه ای(معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!)

    قارچ را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و خوب سرخ کنید.عصاره مرغ را با مقداری شیر داغ مخلوط کرده و بعد از حل شدن کامل به مواد اضافه کنید.

    4لیوان شیر را به مرحله جوشیدن برسانید.آرد را با مقداری نمک مخلوط کرده و 2بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود،سپس آن را به کمک الک کم،کم به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.وقتی آرد و شیر کاملا مخلوط شدند آنها را به قارچ اضافه کنید و بگذارید مواد روی حرارت ملایم بمانند تا زمانیکه کمی غلیظ شود.دقت کنید که حرارت زیاد نباشد وگرنه قارچ ها آب میشوند و شکل زیبایی نخواهند داشت .

    سوپ قارچ خامه ای(معرکه ترین طعم سوپ را تجربه کنید!)

    وقتی سوپ تقریبا جا افتاد خامه را خوب بزنید و با مقداری از آب غذا(شیر)مخلوط کنید و در صورت امکان با همزن خوب یکنواخت کنید.سپس آن را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را برای سرو آماده کنید.


    نکات:

    توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن خامه سوپ را خیلی روی حرارت قرار ندهید جون خامه میبرد.

    در صورت تمایل از خامه و شیر بیشتری در سوپ استفاده کنید.

    اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده برای تزیین غذا آن را خوشمزه تر میکند.

    بهتر است به جای عصاره مرغ از آب مرغ صاف شده استفاده کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.

    در صورت تمایل از مقداری گردوی آسیاب شده هم داخل سوپ و هم برای تزیین استفاده کنید(طعم دلپذیری به غذایتان میدهد!)
  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    سوپ خامه😋

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر
    جوپوست کنده 1استکان
    عدس نصف استکان
    پیاز (خردشده) 1عددبزرگ
    سبزی (سوپی) 2استکان
    هویج (ریزشده) 2عددمتوسط
    خامه (صبحانه) 1بسته بزرگ
    نمک به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:
    جوپوست کنده را ازشب قبل خیس کرده و با پیاز ریز شده میگذاریم تا2ساعت بپزند،سپس هویج ریزشده را اضافه میکنیم و پس ازنیم ساعت عدس راکه قبلاخیس کرده ایدرا اضافه میکنیددرحدود نیم ساعت باید اجازه دهید مواد بجوشند.پس ازآن سبزی سوپی یاجعفری را اضافه میکنیم پس از اطمینان ازپخت سبزی نمک راریخته وپس ازیک ربع سوپ راخاموش میکنیم وخامه را ابتدا با کمی آب جوش رقیق کرده و کم کم اضافه و خیلی سریع هم میزنیم تا بنرد.سوپ آماده سرو است سوپ خیلی خوشمزه ای میشه بهتون توصیه میکنم درست کنید.

    🚦نکات:
    1)اگرخامه کم بودمیتوانید شیرجوشیده هم همراه خامه اضافه کنید.
    2)در صورت تمایل از همان ابتدا مواد را به جای اب در شیر خیس کرده و با شیر بپزید تا سوپ شما خوشمزه تر شود.
    3)میتوانید عدس را حذف کرده و به جای آن از ذرت یا کرفس ریز شده استفاده کنیم.
    4)میتوانید داخل سوپ مقداری زعفران ریخته یا کمی شیره انگور بریزید تا سوپ مزه شیرینی داشته باشد(مناسب کودکان)
    5)در صورت تمایل پیاز را ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید و بعد به سوپ اضافه کنید.
    6)این سوپ را با گندم درسته و بدون پوست هم میتوان تهیه کرد.
    7)در صورت تمایل مقداری مرغ یا گوشت پخته شده و ریش شده به سوپ اضافه کنید.
    8)اضافه کردن مقداری قارچ ریز شده به سوپ آن را خوشمزه تر میکند.
  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آش جو ملایر

    ✍مواد اولیه : برای 5 نفر

    فلفل به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    پیاز (سرخ شده) نصف پیمانه

    كشك (رقیق شده و جوشیده) 2پیمانه

    آب قلم 8پیمانه

    حبوبات (شامل نخود و لوبیا) نصف پیمانه

    جو (پوست كنده) یك و نیم پیمانه

    زردچوبه به میزان لازم

    نعنا به میزان لازم

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیس‌خورده و نمك را اضافه كرده و می‌گذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود.بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت داده‌ایم، به آش می‌افزاییم و می‌گذاریم آش خوب جا افتاده و لعاب‌دار شود.10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین می‌كنیم. 

    🚦 نكات:

    1)این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید كمی اسفناج یا سبزی اش به آن اضافه كنید. 

    2)هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزه‌تر می‌شود. 

    3)برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمك روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی كرده و مواد را یك بار از صافی رد كنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط كن بریزید. 

    4)حتما كشك را به مدت 20 دقیقه بجوشانید. 

  • ۱۲:۰۶   ۱۳۹۵/۴/۱۵
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    سوپ لوبیا چشم بلبلی

     مواد لازم
    ▪️ ۴۵۰ گرم (دو فنجان) لوبیا چشم بلبلی
    ▪️ ۳۰۰ گرم گوشت
    ▪️ دو عدد برگ کاهو
    ▪️ پنج فنجان آب
    ▪️ نصف قاشق مرباخوری نمک
    ▪️ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪️ یک عدد پیاز بزرگ سفید
    ▪️ یک عدد سیب زمینی خرد شده
    ▪️ نصف هویج خرد شده
    ▪️ یک ساقه کرفس
    ▪️ چهار حبه سیر له شده
    ▪️ یک قاشق مرباخوری زیره سبز
    ▪️ یک قاشق مرباخوری فلفل
    ▪️ دو فنجان آب مرغ
    ▪️ یک قاشق مرباخوری شیره
    ▪️ یک عدد فلفل دلمه قرمز
    ▪️ سه تا چهار قاشق مرباخوری آبلیمو
    ▪️ کمی گشنیز خرد شده
    ▪️ خامه ترش
    ▪️ آووکادو خرد شده (در صورت تمایل)

    ● طرز تهیه
    یک قابلمه مناسب لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیس کرده اید، در قابلمه ای ریخته و گوشت ریز شده را با پنج فنجان آب، برگ کاهو و نمک اضافه کنید.
    پس از این که مواد به جوش آمد زیر شعله را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا برای یک ساعت و نیم بپزد و لوبیا ها پخته و نرم شوند. سپس در تابه ای روغن زیتون بریزید و روی شعله ای ملایم قرار دهید.

    پیاز را به آن اضافه کنید و سپس ساقه کرفس، هویج، سیب زمینی و نمک را اضافه کنید. پس از ۱۵ دقیقه که آن ها را با هم تفت دادید، فلفل و سیر و زیره را اضافه کرده و برای دو دقیقه دیگر با هم تفت دهید.سپس لوبیا های پخته شده را با آب مرغ و فلفل دلمه خرد شده و شیره به آن اضافه کنید، پس از به جوش آمدن صبر کنید تا برای ۲۰ دقیقه با هم بپزد.در حالی که از سوپ چهار فنجان آب باقی مانده نیمی از آن را در مخلوط کن بریزید.

    سپس تمام سوپ را با هم مخلوط کرده و به آن آبلیمو و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و در صورت تمایل آووکادو خرد شده را به خامه ترش اضافه کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ تره فرنگى

    اگه از سوپهاى لعاب دار و كرمى خوشتون مياد حتما اين سوپ را درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم : 

    تره فرنگى.          ٣ يا ٤ بوته 

    پياز متوسط.        ١ عدد

    سيب زمينى متوسط.    ١ عدد

    شير.            ١ ليتر 

    خامه.       ٤ ق غ 

    آب مرغ         ١ ليوان و يا ٢ عدد عصاره مرغ 

    كره.        ٣ ق غ 

    آرد.       ٣ ق غ 

    نمك وفلفل.   

    طرز تهيه :

    تره فرنگى را از طول برش بزنيد و بعد حلقه اى برش بزنيد در آب سرد خيس كنيد و خوب بشوييد 

    پياز را نگينى خرد كنيد و با كره كمى تفت دهيد ، تره فرنگى را هم به آن اضافه كرده و با هم تفت دهيد ، آرد را اضافه كرده و سپس آب مرغ را اضافه كنيد و اجازه دهيد تره فرنگى پخته شود . سيب زمينى را نگينى خرد كنيد و همراه با شير و نمك و فلفل به سوپ اضافه كنيد ، سوپ را هم بزنيد تا جابيفتد خامه را هم اضافه كنيد و در نهايت سوپ را در ظرف كشيده و روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين كنيد .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش جو

    جايگاه ويژه انواع آش در برنامه غذايى ما ايرانيان بر هيچ كس پوشيده نيست تا جايى كه محل طبخ غذا را آشپزخانه و كسى كه در پخت غذا تبحر دارد آشپز ميناميم . هر اقليم و بوم زيستى آشهاى مخصوص و منحصر به فرد خود را دارد و نيز انواعى از آش در سراسر ايران به يكسان طبخ ميشود . در اينجا با طريقه طبخ آش جو آشنا ميشويد .

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    سبزى آش شامل تره ، جعفرى، گشنيز ، شويد و اسفناج جمعا به تساوى.          ١ كيلو 

    حبوبات شامل نخود، لوبيا و عدس.      مجموعا نيم كيلو 

    جو پوست كنده.         ٢٠٠ گرم 

    برنج نيم دانه.        ١٠٠ گرم 

    پياز داغ و نعنا داغ.     مقدارى براى تزئين 

    كشك ساييده.         نيم كيلو 

    نمك وفلفل و زردچوبه.       به ميزان لازم 

    استاك گوشت و يا آب قلم.       ٢ پيمانه 

    طرز تهيه : 

    حبوبات را از شب قبل خيس كنيد و طى اين مدت چند بار آب آنرا عوض كنيد تا نفخ آن گرفته شود .

    در يك قابلمه بزرگ مقدارى پياز داغ درست كنيد و زردچوبه را با پياز ها تفت دهيد سپس حبوبات خيس خورده را با مقدار لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. وقتى حبوبات نيم پز شد جو را كه از قبل خيس كرده بوديد اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود برنج را نيز اضافه كرده و گاهى آش را هم بزنيد تا ته نگيرد .

    سبزى را كه خرد كرده ايد داخل آش بريزيد و بعد از پخت سبزى كشك و آب قلم را بريزيد نمك و فلفل آش را اندازه كنيد و اجازه دهيد آش كاملا جا بيفتد .

    آش را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا با پياز داغ و نعنا داغ و كشك تزئين كنيد .

    براى تهيه نعنا داغ در يك تابه كوچك چند قاشق غذاخورى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا داغ شود نعناى خشك ساييده شده را در روغن بريزيد تا كمى تغيير رنگ دهد خيلى زود از روى حرارت برداريد تا رنگ نعنا زياد تيره نشود.

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    سوپ ذرت


    مواد لازم

        2 ق‌س روغن سرخ كردني
        1عدد پياز (ريز خرد شود)
        1  عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
        450 گرم دانه ذرت
        3 پيمانه  آب مرغ
        1 پيمانه خامه
         نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1.   پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل‌دلمه‌اي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابه‌اي آماده كرده و روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود. سپس پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد؛ البته لازم نيست پياز خيلي سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقيقه كافي است.

    2.  ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد و مدت يك ربع صبر كنيد تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پياز و فلفل دلمه‌اي تفت داده شده داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه سوپ صاف و يكنواخت شود.

    نكته: در صورتي كه مايه سوپ آن‌قدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نمي‌شود، هنگام خرد كردن مواد، كمي از آب مرغ  به آنها اضافه كنيد.

    3.  قابلمه‌اي آماده كنيد و مخلوط مايه را همراه با آب مرغ در آن بريزيد، نمك و فلفل هم بيفزاييد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و پنج دقيقه صبر كنيد تا بپزد.

    4. قابلمه را از روي شعله برداريد و پنج دقيقه كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد. سپس كم‌كم خامه را اضافه كنيد. حالا سوپ شما آماده سرو كردن است.

    نكته1: اين سوپ را مي‌توانيد به صورت سرد هم سرو كنيد. البته در صورتي كه بخواهيد سوپ را داغ داغ ميل كنيد، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد ولي مراقب باشيد نجوشد.

  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    سوپ ذرت

    مواد لازم

        2 ق‌س روغن سرخ كردني
        1عدد پياز (ريز خرد شود)
        1  عدد فلفل دلمه‌اي قرمز
        450 گرم دانه ذرت
        3 پيمانه  آب مرغ
        1 پيمانه خامه
         نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1.   پياز را پوست بكنيد و ريز خرد كنيد. داخل فلفل‌دلمه‌اي را هم خالي كرده و نگيني خرد كنيد. تابه‌اي آماده كرده و روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد و بگذاريد داغ شود. سپس پياز خرد شده را در روغن تفت دهيد؛ البته لازم نيست پياز خيلي سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقيقه كافي است.

    2.  ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد و مدت يك ربع صبر كنيد تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پياز و فلفل دلمه‌اي تفت داده شده داخل دستگاه خردكن يا غذاساز بريزيد. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه سوپ صاف و يكنواخت شود.

    نكته: در صورتي كه مايه سوپ آن‌قدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نمي‌شود، هنگام خرد كردن مواد، كمي از آب مرغ  به آنها اضافه كنيد.

    3.  قابلمه‌اي آماده كنيد و مخلوط مايه را همراه با آب مرغ در آن بريزيد، نمك و فلفل هم بيفزاييد. قابلمه را روي شعله اجاق گاز قرار دهيد و پنج دقيقه صبر كنيد تا بپزد.

    4. قابلمه را از روي شعله برداريد و پنج دقيقه كنار بگذاريد تا از حرارت بيفتد. سپس كم‌كم خامه را اضافه كنيد. حالا سوپ شما آماده سرو كردن است.

    نكته1: اين سوپ را مي‌توانيد به صورت سرد هم سرو كنيد. البته در صورتي كه بخواهيد سوپ را داغ داغ ميل كنيد، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روي شعله ملايم اجاق گاز قرار دهيد ولي مراقب باشيد نجوشد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۵/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ جو فورى

    اينروزها كه هوا رو به سردى ميره خوردن يه كاسه سوپ داغ ميتونه خيلى لذت بخش باشه. حتما براتون پيش اومده كه هوس سوپ كرديد ولى به خاطر زمان بر بودنش از خير درست كردنش گذشتين . در اينجا يك نوع سوپ جو خوشمزه رو بهتون اموزش ميدم كه هميشه بتونيد فورى سوپ درست كنيد. 

    مواد لازم : 

    بلغور جو ويا جو پرك           ٢ پيمانه 

    هويج                ٢ عدد متوسط 

    قارچ.      ١٠٠ گرم 

    شير.       ٧٥٠ ميلى ليتر 

    گشنيز وجعفرى خرد شده.      يك پيمانه 

    نمك وفلفل وزردچوبه.      به ميزان لازم 

    اب مرغ.      ٣ پيمانه

    كره.      ٥٠ گرم 

    طرز تهيه:

    بلغور جو را خوب شسته وبا اب مرغ روى حرارت قرا دهيد در صورتى كه اب مرغ در دسترس نبود از اب معمولى استفاده كنيد . 

    بعد از نيم ساعت قارچ خرد شده وهويج رنده شده را اضافه كنيد نمك وفلفل وزردچوبه را به سوپ اضافه كنيد وسپس شير را بريزيد وهم بزنيد تا كاملا جابيفتد در اخر كره وسبزى خرد شده را اضافه كنيد وبعد از چند جوش برداريد 

    سوپ را در ظرف سرو ريخته ودر صورت تمايل با مقدارى خامه روى انرا تزئين كنيد . 

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ قارچ سفید

    این سوپ به خاطر مواد رنگی که در اون به کار میره و زمینه روشنی که به خاطر شیر و خامه داره، خیلی شکیل و زیباست و یک پیش غذای خوب هم به حساب میاد.

    مواد لازم 

    قارچ تازه نیم کیلو

    هویج دو عدد متوسط 

    تره فرنگی خرد شده نصف لیوان

     پیاز دو عدد متوسط

     کره 100 گرم

     خامه 200 گرم

     شیر یک لیوان

     آب  3 لیوان 

    آرد دو قاشق غذا خوری

    طرز تهیه 

    نکته خرد کردن مواد اولیه

    خرد کردن مواد این سوپ کاملا سلیقه ای هست. هویج وقتی در سوپ پخته بشه، اگر درشت خرد شده باشه کمی به شیرینی میزنه و ممکنه بعضی ها دوست نداشته باشن. همچنین افرادی هستن که از اینکه قارچ درشت باشه و زیر دندون بیاد، خوششون نمیاد. پس کاملا سلیقه ای میتونیم اون رو با توجه به علایق خودمون و خونوادمون خرد کنیم. اگر همه سبزیجات رو به شکل نگینی خرد کنید و قارچ رو ورقه بکشید، سوپ زیبا تری خواهید داشت.

    طرز تهیه

    ابتدا پیاز خرد شده  رو با کره روی حرارت ملایم قرار میدیم تا تفت بخوره. هویج و تره رو هم خرد میکنیم و وقتی پیاز کمی طلایی شد بهش اضافه میکنیم. کمی که سبزیجات با هم تفت خوردن ( حدود 5 تا 10 دقیقه) قارچها رو که از قبل خرد کردیم اضافه میکنیم و 5 دقیقه دیگه تفت میدیم. نمک و فلفل رو هم در همین مرحله اضافه میکنیم. در حالیکه مواد تفت میخورن، آرد رو در یک لیوان آب که دمای محیط داره حل میکنیم. دلیل این کار هم گلوله نشدن اون هست. مخلوط آرد و آب و بقیه آبی رو که داشتیم به مواد در حال تفت اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد میکنیم. کمی که مواد با هم جوشیدن، خامه رو با یک لیوان شیری که دمای محیط گرفته مخلوط میکنیم و به مواد در حال پخت اضافه میکنیم. در این مرحله باید مراقب باشیم سوپ سر نره. بعد از حدود 5 دقیقه حرارت رو ملایم میکنیم و زمان میدیم تا سوپ کاملا جا بیفته. حدود یک ربع دیگه سوپ آماده اس.

     نکته خوشمزه شدن سوپ قارچ

    این سوپ به همین شکلش هم خوشمزه اس. ولی اگر به جای آب، آب مرغ یا گوشت به مواد اضافه کنیم، خوشمزه تر میشه  و طعم متفاوتی میگیره..

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نکات مهم و فوت و فن پخت آش رشته خوشمزه و جا افتاده :

    🍲 نکات پخت حبوبات آش

    🔻 حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شوند، باید خیس‌خورده باشند. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل(حداقل ۵ ساعت) در آب خیس کنید. خیس کردن حبوبات هم نفخ آن ها را می گیرد و هم باعث میشود زودتر پخته شوند.

    🔻 برای پخت آش، نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند.

    🔻 بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شوند.

    🔻 برای این‌که نفخ آش اذیت‌تان نکند، می‌توانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات می‌شود) بعد از این‌که حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

    🔻 اگر دوست داشته باشید میتوانید مقدار عدس را بیشتر درنظر بگیرید.

    🔻 برای اینکه در زمان خود صرفه جویی کرده باشید میتوانید حبوبات را به صورت جداگانه داخل زودپز بپزید.

    🔻 اگر مایل هستید که رنگ آش اصلا تیره نباشد بهتر است عدس را به صورت جدا بپزید و در آخر به آش اضافه کنید زیرا عدس باعث تیره شدن آش می شود. زیاد بودن سبزی هم از دیگر دلایل تیره شدن آش می باشد.

  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۵/۹/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ_جو_شیر_مرغ

    🔷 مواد لازم

    جو : يك پيمانه 

    آب گوشت يا مرغ : 5 پيمانه 

    هويج : يك عدد رنده شده يا خرد شده 

    خامه : يك دوم پيمانه 

    شير : 2 پيمانه 

    نمك ، فلفل : به ميزان لازم 

    جعفري : كمي ، خرد شده

    🔷 طرز تهیه

    جو را از قبل خيس كرده، حدود دو ساعت با 8 پيمانه آب بپزيد تا كاملا پخته و نرم شود. آب گوشت يا مرغ را با هويج و جو مخلوط كرده ، حدود نيم ساعت ديگر بپزيد . سپس شير گرم كرده را به آن اضافه كنيد و 15 تا 20 دقيقه ديگر روي حرارت قرار دهيد تا سوپ جا بيافتد . نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد . در انتها سوپ را با خامه مخلوط كرده ، همراه با كمي جعفري سرو كنيد

    🔻🔻🔻🔻🔻

    🔷 راز و رمز ها

    1 ـ سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر مي شود چون آب مرغ بي رنگ است براي سوپ سفيد جو مناسب تر است.

    هويج نگيني خرد شده براي سوپ مناسب تر است زيرا رنگ سوپ را سفيدتر نگه مي دارد و زيباتر است.

    3 ـ جو حتما بايد خوب بپزد و لعاب بيندازد.

    4 ـ شيررا گرم كنيد چون اگر شير سرد را در سوپ بريزيد شير مي برد ولي وقتي حرارت آن با سوپ برابر باشد ديگر سوپ بريده و اصطلاحاً (بره بره ) نمي شود.

    5ـ براي غليظ شدن سوپ مي توانيد 2 قاشق سوپخوري آرد ذرت يا گندم را در يك دوم ليوان آب سرد حل كرده و به سوپ اضافه كنيد.

    6 ـ از قرص عصاره ي مرغ نيز مي توانيد براي تهيه سوپ جو نيز استفاده كنيد.

    7 ـ خامه را با كمي سوپ داغ مخلوط كرده و بعد به سوپ اضافه كنيد.

    8 ـ جعفري را خيلي ريز كنيد طوري كه آب نيندازد سپس روي سوپ بريزيد.

    9 ـ چربي آب گوشت يا مرغ را بعد از سرد كردن در يخچال از آن جدا كنيد.

    10 ـ براي نگهداري جو پخته مي توانيد آن را در بسته هاي كوچك در فريزر نگهداري كنيد تا پختن سوپ زمان كمتري بگيرد.

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    آش رشته اردبیل

    طرز پختن آش رشته اردبیل 

    مواد لازم :

    برای 6 نفر

    حبوبات پخته (نخود ،لوبیاقرمز،عدس،لوبیا سفید) از هرکدام ۱پیمانه

    روغن ورب به میزان لازم

    نعناداغ وپیاز داغ (برای تزیین) به میزان لازم

    رشته آش ابسته

    نمک وزرد چوبه به میزان لازم

    آلبالو خشک یا تازه با فریز شده ۳ چهارم پیمانه

    ذغال اخته خشک یا فریز شده یاتازه ۱ چهارم پیمانه

    آلو بخارا ۵ یا۸ عدد

    گوجه سبز تازه یا فریزشده یا خشک ۵ یا ۸ عدد

    برکه زردآلو(قیصی) ۸ یا ۱۰ عدد

     

    ۱-ابتدا آب را می جوشانیم(ازآب قلم یا آب گوشت هم می توانید استفاده کنید.)

    ۲-میوه های خشک را که قبلا شسته‌ایم اضافه می کنیم.(دقت کنید که دراین مرحله فقط میوه‌های خشک را اضافه می‌کنیم.)

    ۳-بعد از اینکه میوه‌ها پختند حبوبات را اضافه می‌کنیم.(میوه‌ها را درحدی بپزید که له نشوند.)

    ۴-به محض اینکه چند جوش زد، رشته را اضافه می‌کنیم.(رشته را خرد نکنید چرا که داخل آش خمیر می شود، از وسط نصف کنید کافی است.)

    ۵- روغن، نمک، زردچوبه و رب را هم اضافه می‌کنیم. حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد که آش جا افتاد آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ و نعنا داغ خلال بادام، خلال پسته، گردو خرد شده و زرشک تزیین کنید.

    ________________________________________

    نکته‌ها:

    ۱. به این آش هیچگونه سبزی نباید اضافه کرد.

    ۲. می‌توانید گوشت قلقلی (مخلوط ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و نعنا خشک را که در روغن سرخ کرده‌اید) را نیز در موقع اضافه نمودن حبوبات به آش اضافه کنید.

    ۳. مقدار رشته همانند آش رشته تهران می‌باشد، پس اگر تجربه پختن آش رشته تهران را دارید می‌توانید مقدار رشته را به صورت چشمی تنظیم کنید.

    ۴. بهتر است پیاز را خلالی و نازک خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود و کمی زردچوبه نیز به آن اضافه کنید تا خوشرنگ‌تر شود.

    ۵. اضافه نمودن ۵ قاشف زعفران دم کرده رنگ خوبی به آش رشته می‌بخشد.

    ۶. حتما تمام حبوبات به جز عدس را از شب قبل بخیسانید و دوبار آب آن را عوض کنید، این کار برای جلوگیری از نفخ مفید می‌باشد.

    نوش جان.

    ________________________________________

     

     

     

     

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

    کدو حلوایی را به صورت قطعات خرد کنید تا راحت تر بتوانید آن را کنترل کنید . هر قطعه را به نصف برش دهید تا گوشت نشان داده شود و دانه ها را جدا کنید. کدو حلوایی را روی یک ورقه پخت ، کنار گوشت و به راحتی نمک بگذارید. کباب را در فر 350 درجه حدود 1 1/2 - 2 ساعت کباب کنید (یا بیشتر - برای کباب کردن تقریباً غیرممکن اس

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه         


    گوشت کدو حلوایی را با قاشق بیرون آورده و کنار بگذارید. روغن زیتون را در یک گلدان بزرگ (6-8 کوارت) روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و صاف کنید تا کمی قهوه ای شود. ماهیتابه را با شری خشک خشک کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

    کدو ، آبگوشت ، نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید. بگذارید حدود 15 دقیقه بجوشد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

    به مخلوط کن به مخلوط کن انتقال دهید و در یک دسته قرار دهید تا یکدست شود. در صورت داشتن این مرحله می توانید از مخلوط کن دست نیز استفاده کنید تا نیازی به انتقال آن نباشد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

    مخلوط را دوباره داخل قابلمه بریزید و به یک حالت لکه دار شدن نور دهید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

    خامه ، جوز هندی و نمک را به مزه اضافه کنید. حدود 20 دقیقه بجوش و خروش آمدن. از روی حرارت برداشته و سرو شده را با آب میوه ای خامه ای ، دانه کدو تنبل و بیکن خرد شده سرو کنید.

        انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه 

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۶/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۰۲
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه آش دوغ اردبیل

     

    مواد لازم

     

        دوغ: ۲ لیتر

        ماست: ۲ لیتر

        تخم مرغ: ۱ عدد

        برنج: ۱ پیمانه

        نخود خام: ۲/۳ پیمانه

        تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم

        نمک وفلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه آش دوغ اردبیل

    طرز تهیه

    در ابتدا نخود رو با مقدار کافی آب میپزیم.

    برای تهیه این آش برای اینکه دوغ و ماست در حین پخت نبره ابتدا ماست رو با همزن دستی میزنیم تا کاملا بازو یکنواخت بشه.

    بعد دوغ رو هم به ماست اضافه کرده و باز با همزن دستی میزنیم تا مخلوط یکنواخت بشه.

    حالا تخم مرغ رو داخل مخلوطمون میریزیم و باز با همزن دستی میزنیم تا تخم مرغ کاملا حل بشه. تخم مرغ به نبریدن مایه در هنگام پخت کمک میکنه.

    مایه آش رو روی حرارت زیاد میذاریم و برنجی که شستیم رو اضافه میکنیم و به صورت مداوم همشون میزنیم تا از بریدن ماست و دوغ جلوگیری کنیم.

    باید به هم زدن مداوم ادامه بدیم تا مایه به جوش بیاد و شروع به قل قل زدن کنه.

    در این مرحله سبزی که نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کردیم رو اضافه میکنیم و حرارت رو هم کمی پایین میاریم، ولی نه خیلی پایین. دیگه احتیاجی نیست تا آش رو مداوم هم بزنیم همین که گاهی هم زده بشه تا ته نگیره کافیه.

    وقتی سبزی آش پخت نخود پخته رو هم اضافه میکنیم و به مقدار کافی نمک و فلفل هم میزنیم و اجازه میدیم تا آش جابیوفته.

    در صورتی که ترجیح بدین آش کوفته قل قلی داشته باشه میتونین کوفته هارو با ترکیب گوشت چرخی و پیاز رنده شده و نمک آماده و سرخ کنین و در انتها با آش سرو کنین

     

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۶/۷/۱۳۹۸   ۱۴:۲۱
  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    طرز تهیه آش دندونک

    مواد لازم :
    یک عدد قلم
    نیم کیلو لوبیا چیتی
    نیم کیلو لوبیا قرمز
    نیم کیلو کمی بیشتر نخود
    نیم کیلو عدس
    نیم کیلو کمی کمتر ماش
    تقریبا ۳ کیلو گندم
    نعنا داغ و پیاز داغ
    این آش کشک و سبزی نداره ولی من از یکمی کشک برای تزیینش استفاده کردم
    نکته اول :
    میزان استفاده از گندم بستگی به حبوبات دیگه داره
    یعنی اگر مثلا از ماش یا هر کدوم استفاده نکردید همون مقدار گندم رو کمتر کنید و یا اگر حبوبات دیگه مثلا لوبیا سفید بهش اضافه کردید همون مقدار گندم بهش اضافه کنید.

    نکته دوم :
    تمام حبوبات ها رو جداگانه خیس کنید و جداگانه بپزید چون هرکدوم زمان پخت جداگانه ای دارن .(بجزگندم)

    نکته سوم:
    اگر میخوایید رنگ آش تیره نشه بعد از پخت اولیه ی حبوبات آب تمام حبوبات رو دور بریزید.(من فقط آب نخود رو دور نریختم چون میگن آب نخود از نظر پروتین و خاصیت مثل گوشته)

    نکته چهارم :
    اگر از شب قبل گذاشتید که حبوبات پختن حتما بدون آب بذارید توی یخچال تا حبوبات طعم آب به خودشون نگیرن.

    من قلم رو توی قابلمه بزرگ گذاشتم و از شب گذشته تا صبح گذاشتم که بپزه
    صبح صافش کردم و بعد گندم خیس شده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم که بپزه وقتی تقریبا پخت تمام حبوبات پخته رو بهش اضافه کردم و گذاشته کاملا جابیوفته .
    و نکته آخر هرچی به آخرهای پخت نزدیک میشیم بیشتر مراقب باشید تا ته نگیره.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه آش بلغور


    مواد لازم :

    سیب‌زمینی و بادمجان از هر کدوم : یک عدد
    پوره گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
    بلغور: یک پیمانه
    لپه: یک چهارم پیمانه
    لوبیا سبز نگینی شده: یک پیمانه
    پیاز: یک عدد
    رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
    سبزی شامل:ریحان و تره: مقداری
    نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    آب گوشت یا قلم مقداری

    طرز پخت: * بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید. * سیب‌زمینی رو حبه قندی خرد کنید و کنار بگذارید. * پیاز را خلال کرده و سرخ کنید و نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده بعد بلغور را با کمی آب گوشت به همراه لوبیا سبز و پوره گوجه فرنگی به بقیه‌ی مواد اضافه کنید. یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل سبز که ترجیحا تند باشه را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم بشه در این مرحله بادمجان را حبه قندی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد. سپس سیب زمینی که پخته شد لپه ی پخته شده را هم اضافه کنید. آخرهای پخت تره و ریحان خورد شده رو به قابلمه اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش زدن غذاتون آمادس
    این آش خیلی لعابداره موقع پختن باید مواظب باشید تا غذا بخاطر لعاب بیشتر ته نگیره میتونید تو این غذا از بامیه هم استفاده کنید که خیلی خوشمزش میکنه

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان