خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله شکلاتی سه رنگ 

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

    آب جوش۱و ۲/۱ لیوان

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین ۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات آماده۲ بسته

    شکر ۴ قاشق سوپخوری

    شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .

    پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

    شیر۱و۲/۱ لیوان

    شکر۵ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات۱ بسته

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :

    شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر

    ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم

    اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت سفید: -

    شیر۲لیوان

    شکر ۸ قاشق سوپخوری

    وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

    خامه۳ قاشق سوپخوری

    پودر ژلاتین ۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    طرز تهیه:

    پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

    مرحله آخر: 

    قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.

    در صورت تمایل میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان