دسر ماگنو لیا
١ ليتر شير
٤ ق غ خ سرپر آرد
١ ليوان شكر
١ عدد تخم مرغ
١٠٠ ميلي ليتر خامه
١ غ چ خ وانيل
براي تزئين: بيسكوئيت پتي بور و شفتالو
طرز تهيه:
بجز وانيل و خامه همه ي مواد رو با هم مخلوط كرده و توي قابلمه ميريزيم و تا زماني كه به قوام فرني برسه روي شعله متوسط هم ميزنيم. زماني كه از روي شعله ورميداريم خامه و وانيل رو زود اضافه ميكنيم. بيسكوئيت رو آسياب كرده و با شفتالو براي تز ئين استفاده ميكنيم. ميتونيد در صورت تمايل به بيسكوئيت يك ق چ خ دارچين هم اضافه كنيد.
نوش جونتون