شله زرد مجلسی تبریز
برنج 1 پیمانه .
شکر 2 و 1/2 پیمانه
. آب 4 پیمانه .
خلال بادام 1/2 پیمانه . گلاب 1/2 پیمانه . زعفران دم کرده 1/4 پیمانه . کره 100گرم
روغن مایع 1/2پیمانه
برنج را از چند ساعت قبل با گلاب و 2 لیوان آب خیس دهید.
برای تهیه شله زرد 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کنید ، پس از اینکه کمی جوشید کف روی آن را با قاشق بردارید و شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.
پس از اینکه برنج نیم پز شد زعفران ، شکر ، کره و خلال بادام را اضافه کنید ، سریع و مداوم هم بزنید تا شله زرد ته نگیرد
نکته ها : از برنج ایرانی و دان برای تهیه شله زرد استفاده کنید
دانه برنج کاملا باید شکسته شود و له شود بعد شکر اضافه شود اگر برنج نیم دانه باشه شکر اضافه شود دیگه ری بهم نمیزنه و بهمان حالت باقی میمونه
در اواخر پخت شله زرد خلال بادام اضافه شود
برای براق شدن و ژله ایی شدن شله زرد کمی روغن در اواخر پخت اضافه كنيدو مرتب هم بزنید
برای ججم های سنگین تر پیشنهاد میشه که در دیگ مسی پخته شود چون دیگهای آلومینیوم رنگ شله زرد رو تیره میکند
امیدوارم خوشتون بیاد