خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۲۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شله زرد مجلسی تبریز

    برنج 1 پیمانه .

    شکر 2 و 1/2 پیمانه

    . آب 4 پیمانه . 

    خلال بادام 1/2 پیمانه . گلاب 1/2 پیمانه . زعفران دم کرده 1/4 پیمانه . کره 100گرم

    روغن مایع 1/2پیمانه

    برنج را از چند ساعت قبل با گلاب و 2 لیوان آب خیس دهید.

    برای تهیه شله زرد 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کنید ، پس از اینکه کمی جوشید کف روی آن را با قاشق بردارید و شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.

    پس از اینکه برنج نیم پز شد زعفران ، شکر ، کره و خلال بادام را اضافه کنید ، سریع و مداوم هم بزنید تا شله زرد ته نگیرد 

    نکته ها : از برنج ایرانی و دان برای تهیه شله زرد استفاده کنید 

    دانه برنج کاملا باید شکسته شود و له شود بعد شکر اضافه شود اگر برنج نیم دانه باشه شکر اضافه شود دیگه ری بهم نمیزنه و بهمان حالت باقی میمونه 

    در اواخر پخت شله زرد خلال بادام اضافه شود 

    برای براق شدن و ژله ایی شدن شله زرد کمی روغن در اواخر پخت اضافه كنيدو مرتب هم بزنید 

    برای ججم های سنگین تر پیشنهاد میشه که در دیگ مسی پخته شود چون دیگهای آلومینیوم رنگ شله زرد رو تیره میکند

    امیدوارم خوشتون بیاد

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان