۱۵:۴۴ ۱۳۹۴/۹/۹
ronak nپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
فرنى
دسرهاى سنتى ايرانى از دير باز زينت بخش سفره هاى كدبانوهاى ايران زمين بوده است دسرهايى با مواد اوليه مغذى و در دسترس و طرز تهيه هايى راحت و آسان .
مواد لازم :
شير. نيم ليتر يا دو ليوان
آرد برنج. ٢ ق س يا ٥٠ گرم
شكر. ٤ ق س يا ١٠٠ گرم
گلاب يا عرق نسترن. يك تا دو ق غ
طرز تهيه:
آرد برنج كه بايد از نوع مرغوب وبسيار تازه باشد را به همراه شكر در شير حل كنيد . روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد . بهتر است از ظرف لعابى و يا سراميكى استفاده كنيد تا رنگ فرنى شما تيره نشود وقتى فرنى غليظ شد گلاب و يا عرق نسترن را اضافه كنيد . فرنى را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا به دلخواه تزئين كنيد .
نوش جان