خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    فرنى

    دسرهاى سنتى ايرانى از دير باز زينت بخش سفره هاى كدبانوهاى ايران زمين بوده است دسرهايى با مواد اوليه مغذى و در دسترس و طرز تهيه هايى راحت و آسان .

    مواد لازم :
    شير. نيم ليتر يا دو ليوان
    آرد برنج. ٢ ق س يا ٥٠ گرم
    شكر. ٤ ق س يا ١٠٠ گرم
    گلاب يا عرق نسترن. يك تا دو ق غ

    طرز تهيه:
    آرد برنج كه بايد از نوع مرغوب وبسيار تازه باشد را به همراه شكر در شير حل كنيد . روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد . بهتر است از ظرف لعابى و يا سراميكى استفاده كنيد تا رنگ فرنى شما تيره نشود وقتى فرنى غليظ شد گلاب و يا عرق نسترن را اضافه كنيد . فرنى را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا به دلخواه تزئين كنيد .
    نوش جان
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان