خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۹/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كرم_كارامل

    مواد لازم :

    شير.           ٣٠٠ ميلى ليتر 

    خامه.           ١٥٠ ميلى ليتر

    تخم مرغ كامل.     ٣ عدد

    زرده تخم مرغ.     ١ عدد

    شكر.             ٥٠ گرم 

    غلاف وانيل.     ١/٢ و يا كمى پودر وانيل 

    مواد براى كارامل:

    شكر.       ١٠٠ گرم

    آب.         ٤ ق غ 

    طرز تهيه : 

    قر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن كنيد. 

    شير را روى حرارت ملايم قرار دهيد وانيل را داخل آن بيندازيد و صبر كنيد تا به جوش آيد از روى حرارت برداريد و ١٥ دقيقه كنار بگذاريد. غلاف را از شير خارج كنيد و خامه را به شير اضافه كنيد. 

    تخم مرغها را با زرده اضافه و شكر هم بزنيد و بعد به مايه شير و خامه اضافه كنيد . 

    براى درست كردن كارامل شكر وآب را روى حرارت قرار دهيد و هنگامى كه شكر شروع به طلايى شدن كرد ظرف را تكان دهيد تا همه شكرها به طور يكنواخت طلايى شود . به هيچ عنوان كارامل را هم نزنيد فقط با تكان دادن ظرف مواد را جابه جا كنيد بعد خيلى سريع به قالب منتقل كنيد و قالب را بچرخانيد تا كف آن به طور كامل پوشيده از كارامل شود سپس مواد كرم را روى كارامل ريخته و روى قالب را با فويل بپوشانيد قالب را در ظرف بزرگترى كه تا نيمه آب كرده ايد داخل فر قرار دهيد مراقب باشيد آب از نيمه قالب بالاتر نباشد . مدت زمان لازم براى پخت ٤٥ دقيقه تا يك ساعت است . 

    بعد از پخت دسر را از فر خارج كرده و روى ظرف يخ قرار دهيد تا سريع خنك شود سپس به يخچال منتقل كنيد . 

    بهتر است كرم كارامل به مدت يك شب در يخچال بماند . هنگام سرو دور كرم را با چاقو از قالب جدا كنيد و كرم را در ظرف سرو برگردانيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان