خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تيراميسو_بدون_تخم_مرغ

    افرادى كه به تخم مرغ حساسيت دارند و يا افرادى كه دستگاه گوارششون فاقد آنزيمهاى لازم براى هضم كردن تخم مرغ هستند از خوردن بيشتر دسرها و كيكها و شيرينى ها محروم هستند . اين دستور را تقديم ميكنم به اين عزيزان تا بتوانند با خيالى آسوده از خوردن اين دسر محبوب لذت ببرند.

    مواد لازم :

    بيسگوئيت ليدى فينگر        ٢٤ عدد ( بستگى به ابعاد ظرفتون داره ) 

    پنير ماسكارپونه.        ٢٠٠ گرم 

    خامه صبحانه.          ٢٠٠ گرم 

    عسل.         ١/٣ پيمانه ( مقدار عسل بستگى به ذائقه شما دارد)

    پودر قهوه ترك.       ٢ ق م 

    محلول نسكافه دم كرده.     ١ پيمانه 

    ترايفل شكلاتى و يا شكلات خرد شده.       كمى براى تزئين 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    پنير خامه اى را با چنگال از هم باز كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود . 

    خامه را جداگانه با يك قاشق از پودر قهوه مخلوط كنيد و با همزن بزنيد عسل را اضافه كرده و با پنير مخلوط كنيد خوب هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود. 

    ميتوانيد به جاى خامه صبحانه از خامه قنادى فرم گرفته استفاده كنيد در اينصورت مقدار عسل را كاهش دهيد . 

    بيسگوئيتها را در محلول نسكافه بزنيد و سريع خارج كنيد و يك رديف كف ظرف را بپوشانيد نيمى از مايه پنيرى را روى بيسگوئيتها بريزيد و روى آن مقدارى خرده شكلات بپاشيد. مجددا يك يك رديف ديگر از بيسگوئيتهاى آغشته به نسكافه بچينيد و سپس بقيه مواد پنيرى را روى آنها بريزيد باقيمانده پودر قهوه را روى دسر الك كنيد و بقيه شكلاتها را روى قهوه بريزيد . دسر را براى مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد وبعد سرو كنيد . 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان