تيراميسو_بدون_تخم_مرغ
افرادى كه به تخم مرغ حساسيت دارند و يا افرادى كه دستگاه گوارششون فاقد آنزيمهاى لازم براى هضم كردن تخم مرغ هستند از خوردن بيشتر دسرها و كيكها و شيرينى ها محروم هستند . اين دستور را تقديم ميكنم به اين عزيزان تا بتوانند با خيالى آسوده از خوردن اين دسر محبوب لذت ببرند.
مواد لازم :
بيسگوئيت ليدى فينگر ٢٤ عدد ( بستگى به ابعاد ظرفتون داره )
پنير ماسكارپونه. ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه. ٢٠٠ گرم
عسل. ١/٣ پيمانه ( مقدار عسل بستگى به ذائقه شما دارد)
پودر قهوه ترك. ٢ ق م
محلول نسكافه دم كرده. ١ پيمانه
ترايفل شكلاتى و يا شكلات خرد شده. كمى براى تزئين
@ashpazima
طرز تهيه :
پنير خامه اى را با چنگال از هم باز كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود .
خامه را جداگانه با يك قاشق از پودر قهوه مخلوط كنيد و با همزن بزنيد عسل را اضافه كرده و با پنير مخلوط كنيد خوب هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود.
ميتوانيد به جاى خامه صبحانه از خامه قنادى فرم گرفته استفاده كنيد در اينصورت مقدار عسل را كاهش دهيد .
بيسگوئيتها را در محلول نسكافه بزنيد و سريع خارج كنيد و يك رديف كف ظرف را بپوشانيد نيمى از مايه پنيرى را روى بيسگوئيتها بريزيد و روى آن مقدارى خرده شكلات بپاشيد. مجددا يك يك رديف ديگر از بيسگوئيتهاى آغشته به نسكافه بچينيد و سپس بقيه مواد پنيرى را روى آنها بريزيد باقيمانده پودر قهوه را روى دسر الك كنيد و بقيه شكلاتها را روى قهوه بريزيد . دسر را براى مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد وبعد سرو كنيد .