خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر پاناکوتا قلب ، ویژه ولنتاین

    مواد لازم:

    وانیل : 2/1 ق چایخوری

     

    شیر: 400 میلی لیتر

     

    خامه: 600 گرم

     

    ورقه ژلاتین: 7عدد

     

    پودر ژله توت فرنگی نصف بسته

     

    شکر: 150 گرم


    طرز تهیه:

     

    خامه و شکر (بهتر است شکر را پودر کنید) و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    برگه های ژلاتین را 10 دقیقه در آب سرد بگذارید سپس آب آن را گرفته و تک تک در مخلوط شیر و خامه حل کنید.

     

    مایه آماده شده را در ظرفهای مناسب ریخته و چند ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.

    برای درست کردن ژله نصف بسته ژله توت فرنگی را بایک لیوان آب جوش مخلوط کرده و فضای خالی قلبها رو با ژله پر میکنیم

    حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.
    نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

    * الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.

      

    دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان