دسر باواریا پرتقال_باتزيين_ژله
مواد لازم :
شير دو ونيم پيمانه
شكر يك پيمانه
پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري
خامه ٣پاكت
پودر ژله پرتقال يك بسته
زرده تخم مرغ چهار عدد
آبسرد 1/3 پيمانه
پرتقال ريز شده چهار قاشق سوپخوري
پرتقال حلقه شده براي تزئين
آب جوش به ميزان لازم
طرز تهيه:
پودر ژله را در يك ليوان آبجوش حل كرده و آنقدر هم ميزنيم تا ذرات پودري آن ديده نشود.
سپس پرتقال ريز شده و نصف خامه را به مايع اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و مخلوط را داخل قالب ريخته و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته تا كاملا خودش را بگيرد ولي خيلي سفت نشه كه لايه بعدي موقع برگرداندن جدا نشه!سپس زردههاي تخممرغ را همراه شكر با همزنبرقي ميزنيم تا شكر داخل تخممرغ حل شود.
آنگاه شير راكمكم به مواد تخممرغي، در حال همزدن اضافه ميكنيم.
پودر ژلاتين را روي مقداري آب سرد ريخته و به طريق بنماري حل ميكنيم سپس به مواد اضافه ميكنيم و با همزن، هم ميزنيم تا ژلاتين جذب مايه شود.
حالا خامه را به مواد اضافه كرده دوباره هم زده تا يك مايه يكدست و صافي به وجود آيد. قالب را از يخچال بيرون آورده و مايع سفيد رنگ را كمكم روي ژله بسته شده ميريزيم سپس دوباره قالب را داخل يخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا كاملا دسر بسته شود.
ظرف دسر را يك لحظه داخل آبگرم قرار داده و باواريا را داخل ظرف مناسبي بر ميگردانيم و با حلقههاي پرتقال تزئين ميكنيم.
نكته: مقداري از ژله پرتقال رو ميتوانين ابتدا داخل قالب بريزيم تا يه لايه نازك از ژله روي دسر موجود باشه، بعد كه بست لايه حاوي ژله پرتقال و ذرات ميوه و بريزين و در اخر مواد حاوي زرده تخم مرغ.
اين دير با ساير ميوه ها هم درست ميشه و ميتوانيم بجاي تكه هاي ميوه از مارمالاد ميوه مورد نظر استفاده كنيم