کرم سوهان.
کرم سوهان
شیر 2 لیوان
سوهان 100 گرم
ارد 2 ق غ سرخالی
شکر 1 ق غ
زرده تخم مرغ 2 عدد
خامه 4_5 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق غ
اول سوهان رو داخل شیر میریزیم و میزاریم روی حرارت تا کاملا حل بشه. ارد و شکر و زرده تخم مرغ رو با هم خوب میزنیم بعد کمی از شیر رو بهشون اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد به ظرف مخلوط شیر و سوهان برمیگردونیم و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد از روی حرارت برمیداریم و خامه و ژلاتین که به روش بن ماری حل شده رو اضافه میکنیم .سپس داخل قالب میریزیم و میذاریم توی یخچال تا ببنده.