خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    رسپی سس
    سس براق
    مرحله اول
    اب پانصد گرم
    پودر ژلاتین صد گرم
    ابتدا پودر ژلاتين و آب را در ظرف فلزي ريخته روي بخار اب بمدت بيست دقيقه قرار ميدهيم بعد حل شدن در اين زمان ميگذاريم تا خنك شده يك روز در يخچال قرار ميدهيم
    مرحله دوم
    شكر سيصد گرم
    گلوگز سيصد گرم
    اب صد و پنجاه گرم
    خامه صبحانه دويست گرم
    شکلات آيدين طلايي سفيد يا بلكولاد سيصد گرم
    رنگ دلخواه چند قطره شكر ،گلوگز اب. را باهم مخلوط کرده و روی شعله میگذاریم
    داغ شود ولی نجوشد
    وقتی دور ظرف حاوی مواد حباب زد (یعنی وقتی که میخواد شروع به جوشیدن کنه)
    از روی شعله بر میداریم
    شکلات را خرد کرده
    داخل مخلوط میریزیم
    تا اب شود
    بعد از آن هم خامه را اضافه میکنیم
    با بلندر (گوشت کوب برقی) دو دقیقه هم میزنیم حالا صد گرم از تركيب ژلاتین که روز قبل آماده کردیم راه تکه تکه کرده و داخل مخلوط میریزیم
    و به ارامی هم میزنیم تا حباب داخل مواد نشود
    و ژلاتین در آن حل شود
    در اخر هم از صافی رد میکنیم
    کیک را با خامه کاور کرده داخل فریزر بمدت دو ساعت میگذاریم تا سطح آن کاملا منجمد شود
    سپس کیک را از فریزر بیرون آورده وسس را به روی آن ریخته و صاف میکنیم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان