طرز تهیه تیرامیسوی لیوانی
مواد اولیه :
یسکویت لیدی فینگر 1بسته
پودر کاکائو به میزان لازم
پنیر خامه ای یک بسته
خامه زده شده 1/4فنجان
شکر سه قاشق غذا خوری
عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
قهوه ((قهوه ترجیحا غلیظ و تیره باشد)) نصف فنجان
خامه ترش 1/2فنجان
پنیر خامه ای(یا اگر پنیر ماسکاپونه در دسترس دارید) و خامه ترش رو توی ظرفی بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید و شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید
بیسکویت های لیدی فینگر رو داخل قهوه فرو ببرید و توی فنجان (باری بیس کار)قرار بدید
عد از آن مخلوط پنیر خامه ای و خامه ترش رو توی لایه بعد اضافه کنید و به همین ترتیب لیوان رو پرکنید برای آخر کار از خامه زده شد
استفاده کنید و با ودر کاکائو روی دسر رو تزئین کنید
و برای 1ساعت توی یخچال قرار بدید